Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Mega Image sustine Hot Chocolate Race 10/5 k

24.03.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

Pe 8 aprilie, Mega Image va fi alaturi de noi la start pentru a sustine concursul Hot Chocolate Race 10/5 k, cel mai delicios eveniment sportiv organizat de MPG, din seria RUNFEST. 

Dupa doua curse pe ritmuri muzicale antrenante, fiecare participant va fi rasplatit cu un Chocolate Box plin cu fructe si ispite dulci, garnisite cu un toping delicios de ciocolata, dar si cu o bautura din ciocolata calda, oferit de Mega Image. Totodata, va oferi premii atractive alergatorilor cei mai competitivi. 

Mega Image, in calitate de partener oficial al evenimentului, doreste sa fie parte din comunitatea in care isi desfasoara activitatea si vrea sa se implice activ in actiunile care sustin miscarea si un stil de viata sanatos.

Ne bucuram ca putem lua parte la acest eveniment, care pe langa faptul ca indeamna la miscare este si o sursa de distractie si voie buna. Mega Image este un sustinator al unui stil de viata activ si ne-am propus ca la aceasta competitie sa fim alaturi de alergatori, asigurand la finalul curselor, fiecarui participant, o doza de energie delicioasa. Le uram mult succes tuturor concurentilor, pentru noi sunt toti castigatori!”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP marketing al Mega Image.

Inscrierile in competitia Hot Chocolate Race 10/5 k sunt deschise pe www.runfest.ro, iar pentru a va inregistra click aici.

De la deschiderea primului sau magazin in 1995, Mega Image a devenit un brand iubit pe piata din Romania. Cu o prezenta puternica in Bucuresti a fost desemnat, de catre clienti, supermarket-ul numarul 1 din Capitala. Spre exemplu, la finalul lui 2016, Mega Image a ajuns la o retea de 527 de magazine, fiind cel mai prezent retailer din Bucuresti. Cu o echipa de peste 10.000 de oameni care lucreza impreuna pentru a aduce zilnic inspiratie proaspata clientilor, Mega Image a devenit supermarket-ul principal si un retailer responsabil.

***

Produsele din gama DELHAIZE

Inspirate din retete traditionale belgiene si internationale, dar si locale, produsele Delhaize va sunt la indemana cand aveti nevoie de o mana de ajutor la gatit. Cu o atentie sporita privind siguranta alimentelor, pentru toate produse marca proprie Mega Image selecteaza cei mai de incredere furnizori, carora li se impun criterii foarte stricte de control. Stiti mereu ca aveti produse de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase.

Produsele din gama 365

Nimeni nu doreste sa cheltuiasca mult pentru cumparaturile cotidiene. Gama Mega Image 365 are preturi foarte bune pentru produsele care acopera nevoile voastre zilnice. In plus, produsele 365 au garantia calitatii Mega Image. Astfel, aveti parte timp de 365 de zile pe an, de cele mai bune cumparaturi in fiecare zi. In plus, nu uitati ca puteti sa identificati usor in cadrul raioanelor produsele 365, pentru ca sunt marcate cu o eticheta speciala la raft si ambalaje simple cu logo-ul specific 365. Marca proprie 365 poate fi regasita in aproape toate categoriile de produse, de la cele mai cotidiene pana la cele mai rafinate produse, de la produse de baza pana la cele mai surprinzatoare. Punctul comun al celor peste 190 de produse marca 365 este calitatea la preturi accesibile.

Mega Image ureaza succes tuturor alergatorilor!