Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

La Bucharest After9Cross, toata lumea se bucura de curse antrenante

19.05.2016 Bucharest After9Cross

Pe 22 iulie 2016, toata lumea pasionata de miscare se va putea bucura de o cursa racoritoare de vara sub cerul instelat la concursul Bucharest After9Cross, sustinut de Infinity Trophy!

Va asteapta o noua experienta urbana, cu multe suprize, pregatita de echipa MPG si de partenerii evenimentului. Pofta de miscare va fi pusa in valoare la curse desfasurate pe traseul Scurt de 6 km destinate categoriilor de varsta de 10-13 ani, 14-17 ani si 18+ ani, pentru nivelul competitional 2, Amatori. Pe traseul Standard, de 9,5 km, se va putea concura incepand de la varsta de 16+ ani, cursele fiind deschise atat pentru nivelul 2, Amatori, cat si pentru nivelul 1, Elite.

Inscrierile sunt deschise online pana miercuri, 19 iulie, pe pagina dedicata evenimentului Bucharest After9Cross de pe www.runfest.ro.

Pana pe 29 mai puteti beneficia de pretul minim de participare, de 55 de lei. Pentru inscriere click aici.

Beneficiile evenimentului pot fi gasite in pagina dedicata concursului sau le puteti descoperi aici.

Va asteptam la startul Bucharest After9Cross pentru a va oferi o competitie antrenanta, energizanta si plina de culoare!