Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Kit-urile de participare se ridica de la sediul MPG

16.08.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon

 
Mai avem putin pana dam startul editiei a 5-a a cursei Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, iar ultimele detalii inainte de aventura se pun la cale acum!
Toti alergatorii care s-au inscris in evenimentul din Padurea Baneasa programat in 2 septembrie si au fost validati, vor beneficia de un pachet de concurs, acesta incluzand, pe langa produsele utile pentru competitie, si serviciile oferite in cadrul evenimentului.
Pachetul competitional include: un tricou din bumbac personalizat cu emblema competitiei, numar de concurs cu cip unic de cronometrare, medalie de Finisher, un gel energizant de la GoldNutrition, un voucher de discount oferit de Watchshop  si un produs Persil pentru 20 de spalari. La finalul evenimentului, fiecare concurent va primi o portie portie de salata de paste Barilla - nr. 1 in Italia - si o doza cu bautura racoritoare Ursus Cooler. 
 
Kit-urile de Start pot fi ridicate de la sediul MPG din Bucuresti, conform urmatorului program:
joi, 31 august, intre orele 14:00 si 19:00;
vineri, 1 septembrie, intre orele 14:00 si 19:00;
 
Sambata, 2 septembrie, intre orele 07:30 si 09:00, participantii care locuiesc in afara Bucurestiului isi pot ridica pachetele de concurs de la cortul MPG, amplasat in zona de Start a competitiei, din parcarea Academiei de Politie situala in Aleea Privighetorilor, din Bucuresti. 
Participantii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate, pentru a se putea legitima si declaratia pe propria raspundere completata si semnata. Formularele pot fi descarcate de pe pagina competitiei de pe site-ul www.runfest.ro la urmatoarele link-uri:
 
Declaratia pe propria raspundere pentru concurenti Adulti;
Declaratie pe propria raspundere pentru concurenti Minori  – se completeaza de parinte / tutore cu datele sale personale si ale minorului, apoi se semneaza.
 
Inscrierile sunt deschise pana joi, 31 august, iar pentru a va inregistra click aici. Totodata, taxa redusa de 99 lei ramane valabila pana in 27 august, urmand sa creasca la 109 lei in ultimele zile de inscrieri online!
Sediul MPG se afla in Bucuresti, soseaua Pipera, nr. 44, Cladirea C9n'p - Compil Pipera, sector 2, la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Aurel Vlaicu, in apropiere de Mall Promenada.
 
Va asteptam sa reveniti pe potecile din Padurea Baneasa, alaturi de RUNFEST!