Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Kaufland Romania, partenerul oficial al Gabriela Szabo RUNFEST

28.04.2016 Gabriela Szabo RUNFEST

Kaufland Romania este alaturi de competitia Gabriela Szabo RUNFEST, editia din 2016, pentru ca implicarea in comunitatile in care activeaza reprezinta o componenta cheie in strategia companiei. 
 
„Pentru a incuraja un stil de viata sanatos, Kaufland Romania sustine organizarea si participarea la competitii sportive. Sprijinim acest concurs Gabriela Szabo RUNFEST si proiecte similare pentru ca dorim sa punem accent pe miscare. Suntem convinsi ca activitatea fizica este esentiala pentru o viata plina de vitalitate si optimism. Pentru noi este foarte important sa indeplinim rolul de partener responsabil in societate”, a declarat Anna-Katharina Scheidereiter, responsabil CSR in cadrul companiei Kaufland Romania.
 
Cea mai mare parte a proiectelor de CSR ale Kaufland Romania sunt desfasurate in parteneriat cu asociatii nonguvernamentale regionale sau nationale. Pe langa educatie, compania sustine proiectele dedicate protectiei mediului inconjurator si pe cele care  promoveaza un stil de viata sanatos prin intermediul activitatilor sportive, dar si prin adoptarea unei nutritii echilibrate.
 
Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine in 7 tari. De cinci ani consecutivi, Kaufland Romania este centrul comercial cu cea mai mare incredere la sectiunea Categoria locala, potrivit studiului Trusted Brands al Reader's Digest. Strategia companiei are ca scop indeplinirea dorintele clientilor cu accent pe garantiile si serviciile oferite de Kaufland, varietate, un nivel ridicat de calitate si preturi atractive. Pentru mai multe informatii puteti accesa pagina companiei www.kaufland.ro
 
Kaufland va asteapta la start pe 7 mai, la Bistrita!