Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Invitatie la sport sub clar de luna la Bucharest After9Cross

19.05.2016 Bucharest After9Cross

In apropierea sezonului de vara, lansam o competitie de alergare inedita care se va desfasura sub cerul instelat al orasului, la adapostul racoros al naturii: Bucharest After9Cross!

Cel mai nou eveniment urban ofera tuturor iubitorilor de miscare posibilitatea de a se bucura de cateva curse de alergare nocturna pe 22 iulie 2016, in parcul Alexandru Ioan Cuza. Competitia Bucharest After9Cross, sustinuta de Infinity Trophy, in calitate de partener oficial al evenimentului, ofera posibilitatea alergatorilor, incepand cu varsta de 10 ani, de a face miscare pe trasee atractive si electrizante cu lungimea de 6 kilometri si de 9,5 kilometri, desfasurate intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri bucurestene. Zona de Start/Finish va fi amenajata special pentru a oferi o experienta speciala si se va afla in fata scenei din parcul Alexandru Ioan Cuza, de unde toti concurentii vor pleca in cursele de alergare.

Participantii la Bucharest After9Cross se vor putea pregati de eveniment in ritmuri vesele de samba oferite de membrii Balasa Percussion Group. La eveniment vor avea ocazia sa isi completeze tinutele stralucitoare de seara cu desene fosforescente si sa imortalizeze toate momentele de distractie la Photo corner.  

Inscrierile sunt deschise online pana miercui, 19 iulie, pe pagina dedicata evenimentului Bucharest After9Cross de pe www.runfest.ro.

Parcul Alexandru Ioan Cuza se afla in partea central-estica a Bucurestiului, in sectorul 3, fiind un spatiu verde generos cu multe facilitati de relaxare, zone amenajate pentru competitii sportive, alei late si mai multe locuri de joaca pentru copii. 

Va asteptam la un nou eveniment „cool” in oras... Bucharest After9Cross!