Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

iNES GROUP sustine pasiunea pentru miscare

15.04.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run

iNES GROUP sustine miscarea in natura si pasiunea pentru alergarea membrilor RUNFEST, in calitate de sponsor al sistemului.
 
iNES GROUP,  este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti care ofera servicii business si rezidentiale. Pentru business, iNES GROUP va ofera servicii de acces dedicat prin fibra optica, IT&C, Telefonie fixa si Data Center. Pentru segmentul rezidential, iNES ofera pachetul premium iNES IPTV, incluzand televiziune IPTV, internet prin fibra optica si telefonie fixa. iNES IPTV este primul serviciu rezidential de televiziune IPTV introdus in Romania. Atat clientii din segmentul business cat si cei din segmentul rezidential beneficiaza de solutii personalizate, account dedicat si suport 24/7. 
 
In curand, iNES IPTV va introduce in grila, pentru prima data in Romania, canale TV in standard 4K/UHD. iNES IPTV va asteapta la standul sau pentru poze amuzante, pe care le primiti pe loc, sau daca doriti detalii despre serviciu si oferte.
 
In cadrul evenimentului RACE TO NATURE Trail & Family Run, din 17 aprilie,  iNES IPTV va asteapta la standul sau pentru a primi mai multe detalii despre despre serviciile si ofertele sale. Totodata, in cadrul pavilionului este pregatit un Photo Corner unde puteti imortaliza amintirile in poze amuzante, pe care le primiti pe loc.
 
iNES va asteapta la Cernica cu impresii despre cursa!