Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Importanta hidratarii

22.08.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon
Foto: Nutrivita

Fie ca doriti sa faceti un antrenament la sala, ca alergati in parc sau participati la o cursa intr-o competitie sportiva, trebuie sa aveti grija sa va hidratati in mod corect. Isostar, sponsor oficial al concursului RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon, din 28 august, din padurea Baneasa, va ofera cateva informatii utile.

Apa este extrem de utila, dar nu este suficienta pentru o hidratare corespunzatoare atunci cand depuneti un efort prelungit. In timpul unei activitati sportive se pierd vitamine, minerale si nutrienti esentiali care afecteaza performanta. Asadar, bauturile izotonice vin in sprijinul vostru pentru a ca asigura hidratarea necesara functionarii bune a organismului. Bauturile izotonice contin electroliti - clorura de sodiu, magneziu, potasiu - si carbohidrati. Ele inlocuiesc mineralele pierdute si reprezinta o sursa de energie in timpul efortului si dupa incheierea lui. In plus, sunt imbogatite cu vitamine.

Fie ca alegeti sa consumati pudra, tablete efervescente sau o bautura gata preparata, Isostar are o gama variata si adaptata nevoilor voastre, care pot fi gasite in sectiunea dedicata hidratarii de pe pagina Nutrivita.

Va asteptam la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon cu super curse de alergare in natura!