Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Hot Chocolate Race, ispite dulci si surprize in pachetele de concurs

14.02.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

Concurentii care vor lua startul la Hot Chocolate Race 10/5 k se vor bucura de trasee accesibile, de o atmosfera deosebita de eveniment si de pachete atractive.
 
Pentru acest eveniment sunt disponibile doua pachete de concurs, Standard si Premium. Kit-ul Premium costa 139 de lei de persoana si include: numar de concurs, chip de cronometrare (doar pentru cursa de 10 km), o vesta din material polar inscriptionata cu numele evenimentului Hot Chocolate Race 10/5 k, medalie de finisher si un delicios Chocolate Box
 
Kit-ul Standard costa 79 de lei de persoana si include: numar de concurs, chip de cronometrare (doar pentru cursa de 10 km), medalie de finisher si un delicios Chocolate Box
 
Totodata, in aceste pachete sunt incluse toate serviciile oferite de echipa MPG si partenerii sai in cadrul evenimentului, la un standard superior, care constau in: amenajarea si marcarea traseului, cronometrare, puncte de alimentare si hidratare, echipa medicala si ambulanta, interventii si comunicatii de urgenta, garderoba si vestiar, foto si video, DJ in zona de Start/Finish si muzica pe traseu, paza, precum si o zona de relaxare cu surprize oferite de sponsorii competitiei. Castigatorii cursei de 10 km vor fi rasplatiti cu premii generoase.
 
Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro, iar pentru a va inregistra click aici.
 
Va asteptam sa luati startul in curse alaturi de toti cei dragi si sa va bucurati din plin de miscare si distractie!