Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Hot Chocolate Race 10/5 k, un eveniment de succes

8.04.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

Prima competitie din calendarul RUNFEST 2017 a debutat cum nu se poate mai bine. Am avut parte de multa miscare, soarele ne-a zambit atat la start cat si la festivitatea de premiere, muzica si ritmul de tobe ne-au stimulat pofta de distractie si mai ca ne-a facut sa zburam pe aleile parcului Herastrau! Si chiar am zburat pentru ca la finalul cursei ne astepta o portie gustoasa de dulciuri si fructe.

Ne-am straduit sa imortalizam toate momentele grozave si am zambit cat mai larg in poze astfel incat sa avem ce arata si povesti tuturor despre Hot Chocolate Race 10/5!

Aceasta prima editie a competitiei cu tematica "dulce" a fost una de succes datorita echipei MPG si colaboratorilor sai, iar acestia sunt: Razvan Juganaru si echipa sa, trainerul si mereu veselul Horatiu Dumitrescu, membrii Balasa Percussion Group, MC-ului Mihai Pali, fotografii prezenti la eveniment si echipa Invid Film.

Dorim sa le adresam multumiri tuturor sponsorilor si partenerilor Hot Chocolate Race 10/5 k care ne-au oferit tot ajutorul pentru a realiza un eveniment reusit si distractiv: Mega Image, partener oficial al competitiei, Running Warehouse Europe, partener shop, alaturi de sponsorul oficial Barilla si sponsorii iNES Group, MiVia™ și Raw Fit Vegan, precum si de partenerul medical Sanador și partenerii Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, ALPAB, Asociatia Club Sportiv  “Zsolt Gyöngyössy”, Brigada de Voluntari, ASVSU, Romprest, Vesta si Eventhor.

Sustin competitiile de alergare RUNFEST si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de alergare, partenerul de recrutare eJobs, alaturi de partenerii media principali INGA Media, Libertatea si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Ro Club Maraton, revista Alerg.ro, Biciclistul.ro, Asociatia Bucharest Running Club, Orasulm.eu, România Pozitiva, 4RUN.ro, IReporter.ro, Edu-news.ro, Insport, Sports Planner, Bike FM, SportPici.ro si blogurile CarmenAlbisteanu.ro, IubescSportul.ro, 36fit.com, Chineata.ro si 188bmp.com.

In curand sute de poze vor fi publicate in albume foto pe pagina Facebook RUNFEST.

Va multumim si va asteptam la urmatoarea aventura la Caldarusani pe 28 mai!