Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Hot Chocolate Race 10/5 k - dam tonul miscarii pe muzica!

23.03.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

A mai ramas putin pana la startul competitiei Hot Chocolate Race 10/5 k, sustinuta de Mega Image, si ne pregatim intens sa va oferim o experienta cat mai placuta!

Ziua de 8 aprilie va incepe in ritmuri muzicale vesele pentru ca atmosfera va fi intretinuta de un DJ, iar MC-ul nostru, Mihai Pali, va va oferi toate informatiile necesare legate de eveniment, servicii si curse, dar si premii si tombola cu surprize.

Toti concurentii se vor bucura de o sesiune de incalzire pusa la cale de energicul Horatiu Dumitrescu, Personal Trainer Manager World Class, pe ritmurile alerte de tobe ale Balasa Percussion Group, care vor anima puternic spiritele sportivilor. Urmeaza alinierea la linia de Start pentru sedinta tehnica si ultimele indicatii inainte ca toata lumea sa porneasca in curse.

Muzica va va insoti pe trasee, fiind montate boxe in mai multe locuri din parcul Herastrau, iar natura va va intampina cu o haina in culori vii. La Finish va vor astepta voluntarii cu medaliile si felicitarile, iar pentru a ridica nivelul fericirii plusam si va oferim un delicios Chocolate Box, plin cu fructe si dulciuri garnisite cu topping de ciocolata, dar si o bautura calda... de ciocolata, bineinteles!

Sportivii amatori si sustinatorii lor prezenti la Hot Chocolate Race 10/5 k isi vor putea imortaliza zambetele si bucuria la Photo Corner, disponibil in zona de Start/Finish. Tot acolo se va regasi un GifBox oferit de Mega Imagepartenerul oficial al competitiei, unde veti putea inregistra si, cu doar un click, transmite prietenilor vostri o amintire live, de la cursa. Intreaga experienta, agitatie si distractie va fi surprinsa in filmul evenimentului, dar si in sute de fotografii ce vor fi publicate in albume pe pagina Facebook RUNFEST.

Pe langa medalia de Finisher, printre amintirile acestui eveniment mentionam si vesta polar inscriptionata cu numele competitiei Hot Chocolate Race 10/5 k care se regaseste in pachetul de concurs Premium.

Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro, iar pentru a va inregistra click aici.

Va asteptam pe 8 aprilie sa va bucurati de alergare alaturi de toti cei dragi!