Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Health Advisors sustine miscarea la RUNFEST - Bucharest After9Cross

5.07.2016 Bucharest After9Cross
Sursa: Health Advisors
Health Advisors, o companie activa pe piata farmaceutica din Romania, in domeniul suplimentelor alimentare, s-a alaturat evenimentului din seria RUNFEST - Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy.
 
Misiunea companiei Health Advisors este aceea de a contribui la indeplinirea aspiratiei spre o viata sanatoasa si echilibrata cu ajutorul suplimentelor alimentare de inalta calitate. Participantii care vor lua startul la acest concurs pe 22 iulie se vor bucura de produse oferite de Health Advisors, in calitate de sponsor oficial al evenimentului.
 
In pachetele competitionale se vor regasi 3 produse marca Health Advisors, acestea fiind extrem de utile in activitatile sportive: Artro Maxgel, ce contine o formula puternica si rapida pentru articulatii sanatoase si relaxare musculara; Artro Tab, un produs complex ce repara articulatiile, controleaza durerea; Solix Antioxidant ACE  Zn + Se + Papaya, produs creat dupa o formula elvetiana complexa si concentrata de vitamine, minerale, antioxidanti si fibre prebiotice, esentiale pentru imunitate si vitalitate ce va ajuta sa tineti pasul cu efervescenta vietii.
 
Avantajul acestor produse oferite de Health Advisors consta in faptul ca acestea nu contin zahar, ceea ce permite utilizarea lor si de catre persoanele care sufera de diabet.
 
Produsele din portofoliul Health Advisors sunt produse premium, care se adreseaza persoanelor active, indiferent de varsta, preocupate de nutritie si sport, de mentinerea unui tonus ridicat.
 
Daca inca nu v-ati rezervat locul la startul competitiei de alergare de noapte Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy, va recomandam sa va grabiti, inscrierile fiind deschise online pana pe 19 iulie, pe pagina dedicata evenimentului de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici
 
Bucurati-va de miscare si multe beneficii la cursele RUNFEST - Bucharest After9Cross!