Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Health Advisors, alaturi de alergatori la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon

19.08.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Pe 28 august, sute de concurenti mari si mici vor cutreiera padurea Baneasa pe carari croite special pentru a le oferi o experienta frumoasa de alergare in natura la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon.

Participantii se vor bucura si la acest eveniment marca RUNFEST de sustinerea Health Advisors, prin produse dedicate celor care iubesc miscarea si care sunt utile in activitatile sportive.

Astfel, alaturi de numar si cipul de cronometrare, tricoul tehnic al evenimentului si alte produse oferite de sponsori, concurentii vor regasi in pachetele de participare si produsele Health Advisors: un tub de Artro Maxgel, ce contine o formula puternica si rapida pentru articulatii sanatoase si relaxare musculara, si Artro Tab, un produs complex ce repara articulatiile si controleaza durerea. Cei mici, cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, vor descoperi in kit-ul de concurs produse marca Health Advisors destinate lor, precum Solix Kids Multivitamine + Ca si un bidon pentru apa personalizat Solix.

Un alt produs recomandat sportivilor, din gama Artro de la Health Advisors, este Artro Drink - Complex Colagen forte, util pentru nutritie si flexibilitate articulara. Este singurul produs ce combina puterea celor mai importante forme de colagen in stare pura + colagenul de noua generatie si colegenul de tip II, acesta contribuind la mentinerea sanatatii si integritatii cartilajului articular. In compozitia produsului se mai gasesc si alte ingrediente active bine cunoscute precum glucozamina si Vitamina C.

Misiunea companiei Health Advisors este aceea de a contribui la indeplinirea aspiratiei spre o viata sanatoasa si echilibrata cu ajutorul suplimentelor alimentare de inalta calitate. 

Avantajul acestor produse oferite de Health Advisors consta in faptul ca acestea nu contin zahar, ceea ce permite utilizarea lor si de catre persoanele care sufera de diabet.

Produsele din portofoliul Health Advisors sunt produse premium, care se adreseaza persoanelor active, indiferent de varsta, preocupate de nutritie si sport, de mentinerea unui tonus ridicat.

Inscrierile in eveniment se fac exclusiv online pe pagina dedicata de pe platforma www.runfest.ro. Ultima zi de inregistrare la RUNFEST - Bucharest FOX TRAIL Half Marathon este miercuri, 24 august, iar pentru acces direct click aici.

Bucurati-va de miscare si multe beneficii la cursele RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon!