Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ghidul de participare, tot ce trebuie sa stiti despre concurs

7.04.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

Pentru ca experienta voastra din 8 aprilie 2017 la Hot Chocolate Race 10/5 k, eveniment organizat de MPG si sustinut de Mega Image, sa fie cat mai placuta am pregatit "Ghidul de participare", document pe care va invitam sa il cititi!

Veti afla toate detaliile utile legate de zona de Start/Finish, serviciile oferite in cadrul evenimentului si de cursele de alergare. Documentul il puteti gasi pe pagina competitiei Hot Chocolate Race 10/5 k, in coloana din dreapta, sau accesa direct prin click aici.

Zona de Start/Finish a evenimentului se afla amplasata in parcul Herastrau, pe Aleea Pescarus, in fata restaurantului Pescarus, la peluza de la Roaba de Cultura. Pentru a vedea harta locatiei click aici.

La zona de Start/Finish a Hot Chocolate Race 10/5 k se poate ajunge in 5-7 minute de mers pe jos de la statia de metrou Aviatorilor, iesirea de langa parcul Herastrau, din Piata Charles de Gaulle. Directia de mers este pe Bulevardul Aviatorilor, pe langa parc, via Bulevardul Beijing si Ambasada Chinei, iar apoi faceti stanga catre restaurantul Pescarus. 

Totodata, va rugam sa consultati programul concursului si sa va alocati timp suficient pentru a ajunge la eveniment cu 45 de minute inainte de ora de Start! 

Va asteptam la Start si va dorim mult succes la cursele Hot Chocolate Race 10/5 K!