Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ghidul de participare pentru toti alergatorii de la Caldarusani

24.05.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

Pentru ca experienta voastra din 28 mai 2017 la RACE TO NATURE Trail & Family Run, eveniment organizat de MPG si sustinut de Carrefour, partener oficial al Gabriela Szabo RUNFEST Series, sa fie cat mai frumoasa am pregatit "Ghidul de participare", document pe care va invitam sa il cititi!

Veti afla toate detaliile utile legate de zona de Start/Finish, serviciile oferite in cadrul evenimentului si de cursele de alergare. Documentul il puteti gasi pe pagina competitiei RACE TO NATURE T&FR, in coloana din dreapta, sau accesa direct prin click aici.

Zona de Start/Finish a evenimentului se afla amplasata la marginea localitatii Sitaru, langa islaz, situata in judetul Ilfov, comuna Gradistea. 

Cum se ajunge la zona de Start/Finish

La zona de Start/Finish a RACE TO NATURE T&FR se poate ajunge cu mijloace auto in 35-50 de minute pe ruta sos. Colentina – sos. Andronache, via Stefanestii de Jos, apoi treceti prin Stefanestii de Sus. Continuati pe DJ 200, treceti de localitatile Dascalu si Gagu, apoi ajungeti in comuna Gradistea unde faceti dreapta pe DJ 101 spre localitatea Sitaru. Odata ajunsi in localitatea Sitaru, tot pe DJ 101, mergeti pana in dreptul localului Deea Cafe unde faceti stanga pe drumul 101J si conitnuati pana ajungeti la islazul de langa localitate, il traversati si veti descoperi zona de Start/Finish a evenimentului. Pentru a vedea harta si drumul catre locatie, va rugam click aici!

Totodata, va rugam sa consultati programul concursului si distanta pe care o veti parcurge pana acolo, in functie de mijlocul de transport ales, si sa va alocati timp suficient pentru a ajunge la eveniment cu minim 30-45 de minute inainte de ora de Start! 

Va asteptam la Start si va dorim mult succes in cursele de la Caldarusani!