Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ghidul de participare la RACE TO NATURE Trail & Family Run

13.04.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run

RUNFEST deschide sezonul de alergare in aer liber pe 17 aprilie 2016 cu RACE TO NATURE Trail & Family Run, in padurea Cernica-Pantelimon, o zona deosebit de frumoasa, aflata la numai 10 kilometri de Bucuresti.
 
Daca sunteti participant la eveniment sau daca va numarati printre persoanele interesate de cursa, veti gasi foarte util Ghidul de participare, un document menit sa raspunda mai multor posibile intrebari legate de concursul din 17 aprilie, de la Cernica. Ghidul de participare il puteti descarca dand click aici.
 
Startul acestei competitii din seria RUNFEST este localizat in cadrul Extreme Park Cernica din Complexul Phoenix, strada Strandului, comuna Pantelimon. Vezi aici harta care iti arata zona de start. 
 
Inscrierile in eveniment se inchid miercuri, 13 aprilie a.c. Pentru alte intrebari, asteptam mesajele voastre la adresa de e-mail: runfest@mpg.com.ro
 
Te asteptam la startul primei competitii RUNFEST din acest an, la Cernica!