Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Gabriela Szabo, din nou pe podium

19.04.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run
Foto: Ovidiu Salavastru
La a doua editie a crosului de primavara RACE TO NATURE Trail & Family Run, de la Cernica, ne-am bucurat de prezenta multor sportivi de valoare. Desi competitia este dedicata amatorilor, multi participanti au in spatele lor o cariera de succes in calitate de sportivi de performanta. Si, chiar daca s-au retras in mod oficial din viata sportiva, acestia continua sa faca miscare si sa fie niste modele pentru noi toti.
 
Asadar, nu ne-am mirat sa vedem ca la cursa de 6 kilometri cea mai rapida alergatoare a fost Gabriela Szabo, multipla campioana olimpica si mondiala la atletism. Desi nu mai concureaza in calitate de sportiv de performanta, de peste 10 ani, Gabriela continua sa faca miscare si, iata, cucereste cel mai inalt loc pe podium, pentru prima data la o cursa dedicata amatorilor. 
 
La fel de incantati am fost sa il vedem pe locul al II-lea pe podium, la categoria sa de varsta, pe antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy, in urma parcurgerii cursei de 10,5 kilometri. Zsolt a fost la randul sau sportiv de performanta inaintea alegerii carierei de antrenor.
 
In schimb, cei mai iuti de picior la proba de semimaraton, 21 kilometri, la nivelul 1 masculin, au fost elitele Andrei Cucolea, Daniel Stroescu si Robert Boroi, iar la nivelul 1 feminin au fost alergatoarele de performanta Iuliana Stroescu si Ilinca Maria Tempeanu.
 
Rezultatele pot fi consultate pe www.runfest.ro in pagina dedicata evenimentului RACE TO NATURE Trail & Family Run, iar pentru a le vedea click aici
 
Ii felicitam pe toti castigatorii si le adresam multe multumiri pentru participare si pentru ca au contribuit la calitatea evenimentului!