Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Gabriela Szabo aduna kilometri pentru Win for Youth Romania

4.04.2017 Gabriela Szabo RUNFEST

Gabriela Szabo se numara printre personaltatile sportive cele mai cunoscute in plan international, atat in calitate de campioana olimpica si mondiala la atletism, dar si ca ambasador al unor campanii ce vizeaza sustinerea persoanelor care au nevoie de ajutor.

In calitate de ambasador RUNFEST, celebra sportiva va fi prezenta pe 6 mai 2017 la startul evenimentului de traditie din Bistrita ce ii poarta numele: Gabriela Szabo RUNFEST. Se va bucura de miscare in aer liber alaturi de ceilalti alergatori si ii va sustine cu incurajari si sfaturi. Eforturile sale pentru o viata activa sunt dedicate totodata si sprijinirii campaniei sociale dezvoltata de Adecco la nivel international.

“Am acceptat sa coordonez cele patru proiecte de responsabilitate sociala ale Adecco Romania, iar unul dintre proiectele dragi mie este Win for Youth care se desfasoara in 30 de tari si se bazeaza pe 3 sporturi: inot, alergare si ciclism. Fiecare kilometru alergat este convertit in euro, iar banii adunati la final de campanie vor fi donati unor organizatii. Pentru mine este o mare bucurie sa incurajez toti colegii mei si alergatorii sa doneze kilometri pe care ei ii parcurg in diferite competitii tocmai pentru a aduna mai multi bani, iar banii sa ii donam acelor oameni care au nevoie de sprijinul si ajutorul nostru”, ne-a declarat Gabriela Szabo, in calitate de CSR & Public Affairs Manager al Adecco Romania.

Prin cei 68.000 de km parcursi in alergare in acest an, membrii echipei campaniei Win for Youth Romania s-au clasat pe locul 17 in clasamentul international al tarilor implicate in aceasta activitate. Tinta acestei campanii sociale pe plan extern este sa fie stransi peste 4 milioane de euro, bani care vor fi donati familiilor de refugiati din mai multe tari.

Cei care vor sa se alature eforturilor depuse de Gabi Szabo si de alti sportivi din intreaga lume, trebuie sa acceseze site-ul Adecco Romania si sectiunea CSR si acolo pot afla mai multe despre campania Win for Youth.

Ii multumim Gabrielei Szabo pentru sustinerea evenimentelor RUNFEST si ii uram mult succes in activitatile desfasurate!