Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Frumusete la standarde superioare de la Nomasvello

11.03.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run

La evenimentele din cadrul sistemului de alergare RUNFEST, participantii se pot bucura de oferte cat mai variate de servicii venite din partea sponsorilor. Pentru ca ne dorim nu doar sa facem miscare, dar si sa fim in forma, sa aratam bine si sa ne ingrijim de aspectul corpului nostru, Nomasvello, unul dintre cele mai cunoscute branduri in domeniu, se alatura sistemului RUNFEST si va oferi premii in cadrul competitiilor din acest an.
 
La competitia RACE TO NATURE Trail & Family Run, din 17 aprilie, ocupantii podiumului de la cursele de 10,5 si 21 km vor primi cate un voucher, in valoare de 60 de euro, pe care il pot utiliza la centrele Nomasvello din Bucuresti. Castigatorii pot beneficia de tratamente premium de ingrijire faciala si de epilare definitiva.
 
Alimentatia nesanatoasa, fumatul excesiv sau consumul de bauturi alcoolice isi pun amprenta asupra sanatatii corpului, la fel cum factorii nocivi din mediu sau razele solare lasa urme adanci la nivelul epidermei. Astfel, pe langa folosirea machiajului, reprezentantele sexului frumos apeleaza la tratamente faciale si corporale  pentru a trata diferite probleme ale pielii - riduri, linii de expresie, acnee, pete solare si de batranete - si a arata bine. Multi dintre barbati, dornici sa fie atragatori si receptivi la beneficiile acestor tratamente, au preluat din bunele obiceiuri ale femeilor. De aceea, in prezent, din ce in ce mai multi barbati apeleaza la aceste servicii de ingrijire corporala pentru a avea o piele frumoasa si un aspect ingrijit. 
 
Astfel, prin utilizarea celor mai moderne echipamente de pe piata, prin tratamente rapide si eficiente, fara durere, si prin utilizarea unor produse de inalta calitate, Nomasvello asigura reprezentantilor ambelor sexe un look sanatos si o igiena corporala optima, care le ofera o imagine remarcabila in societate.
 
Nomasvello este lider mondial in terapii faciale si tratamente de epilare definitiva ce utilizeaza lumina intens pulsata (IPL), care poate trata aproape toate tipurile de piele si par, fara efecte secundare si la un pret avantajos. Nomasvello activeaza in 16 tari de pe 3 continente si detine, in total, 1.200 de centre la nivel mondial, cu peste 1 milion de clienti in retea. In Romania, compania are deschise peste 25 centre in Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Bacau, Cluj, Baia Mare, Timisoara, Oradea, Brasov, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Arad si Braila. 
 
Nomasvello va asteapta la start!