Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

FOX TRAIL Half Marathon: staaart la... inscrieri!

3.07.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon

A venit vara si se apropie si acea perioada binemeritata de odihna, vacanta! Ne pregatim de relaxare, cercetam destinatiile in care vrem sa ne petrecem timpul liber si deja visam la mare si plaja si la cocktailuri fresh. Intre timp, noi surprize se pregatesc pentru evenimentele urmatoare din seria RUNFEST.

Astazi dam startul inscrierilor la competitia Bucharest FOX TRAIL Half Marathon,  care va avea loc pe 2 septembrie 2017! Am pregatit trasee variate de 5 km, 10 km si 21 de km, accesibile tuturor.

Liniile lungi si late ale drumurilor forestiere, potecile ascunse doar de noi stiute, veselia si experientele pregatite in zona de Start/Finish, precum si pasiunea echipei MPG sunt ingredientele de baza ale evenimentului de alergare din padurea Baneasa.

Inscrierile in eveniment se pot face exclusiv online pe pagina competitiei de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici. Sunt disponibile: pretul minim de participare de 75 de lei, pentru adulti si juniori, pana pe 16 iulie a.c., inclusiv, si taxa unica de concurs de 45 de lei pentru copiii sub 12 ani!

Surprizele se tin lant in RUNFEST si pe durata sezonului cald: v-am pregatit un super concurs cu premii atractive care ia startul chiar azi, odata cu deschiderea inscrierilor, iar pentru detalii click aici!

Fiti cu ochii pe pagina oficiala RUNFEST pe Facebook Run Fest.

Sa inceapa alergarea usoara, de vara, si antrenamentul pentru trail!