Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

FOX TRAIL Half Marathon, pasiune pentru sport si atmosfera energizanta

2.09.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon
Foto: Vlad Mihailescu.

Astazi ne-am bucurat de o zi numai buna pentru alergare la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017, in padurea Baneasa. Pasionati de sport, mari si mici, sustinatori si colaboratori, sponsori si parteneri, cu totii au contribuit la crearea unor noi amintiri frumoase. Dorim sa va multumim tuturor pentru participare si sprijinul oferit!

Editia a 5-a a evenimentului a fost sustinuta de Persil, Barilla si Bucovina, in calitate de sponsori oficiali, si de sponsorii iNES Group, URSUS Cooler, Mio Technology si MiVia™, GoldNutrition, WatchShop.ro si Divertiland Playland. Competitia s-a desfasurat cu sprijinul partenerului medical Sanador si al partenerilor: Primaria Municipiului Bucuresti, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, ASVSU, Brigada de Voluntari, Even’thor si Asociatia Club Sportiv „Zsolt Gyongyossy, educatie prin Sport”.

Promoveaza spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam partenerul de recrutare eJobs, alaturi de KISS FM, Inga Media si Libertatea, in calitate de parteneri media principali, si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Alerg.ro, Biciclistul, 4RUN.ro, Orasulm.eu, RomaniaPozitiva.ro, IReporter.ro, SportPici.ro, Edu-News.ro, SportsPlanner.com si Insport.ro, cu sprijinul comunitatii Ro Club Maraton, a blogurilor 36fit.com, IubescSportul.ro, CarmenAlbisteanu.ro, 188bpm.com si Chineata.ro.

Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017 beneficiaza de sprijinul a numerosi ambasadori sportivi ai sistemului RUNFEST – www.runfest.ro: Gabriela Szabo - multipla campioana olimpica si mondiala la atletism; Zsolt Gyongyossy - antrenor emerit; Razvan Juganaru – multiplu campion national la MTB; Horatiu Dumitrescu - multiplu campion national si international la triplusalt si Personal Training Manager la World Class Romania; Calin Novacescu - antrenor Taekwondo si Fitness; Sorin Chineata, alergator la semimaratoane si maratoane internationale.

Compania de marketing sportiv MPG aniverseaza in luna septembrie 20 de ani! In acest timp, echipa sa a creat, inovat si dezvoltat proiecte media si concepte sportive de succes pe piata romaneasca care sustin atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Detalii despre MPG se gasesc pe: www.mpg.com.ro.

Va multumim pentru ca faceti parte din povestea noastra si ca va manifestati pasiunea pentru sport alaturi de noi!