Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Filmul oficial al evenimentului si galeriile foto sunt online

27.07.2016 Bucharest After9Cross
Foto: Invid Films

Miscare, muzica, tone de energie si voie buna, curse electrizante de noapte si multa, multa distractie la prima editie a competitiei RUNFEST - Bucharest After9Cross​, powered by Infinity Trophy​!

Momentele frumoase ale evenimentului si experienta electrizanta a acestei prime editii a concursului de noapte au fost imortalizate de multi fotografi, dar si operatori de imagine talentati!

Intreaga atmosfera a evenimentului si secventele de actiune si de bucurie  traite de participanti au fost surprinse in mii de fotografii care pot fi gasite in albumele publicate pe pagina Facebook RUNFEST sau la urmatoarele link-uri:

- After9Cross – Ovidiu Salavastru

- After9Cross – Rares Gireada – prima parte

- After9Cross - Rares Gireada - a II-a parte

- After9Cross – Petru Solomon – prima parte

- After9Cross – Petru Solomon – a II-a parte

- After9Cross – Alex Petre / APhoto

- After9Cross - Matei Moroldo / F64.ro

- After9Cross - Catalin Tutunaru / F64.ro

Filmul oficial al RUNFEST - Bucharest After9Cross powered by Infinity Trophy​, editia 2016, a fost realizat de echipa Invid Films si se regaseste pe Facebook RUNFEST - click aici - si poate fi vizualizat si pe Youtube.com prin click aici.

Le multumim tuturor pentru frumoasele imagini suprinse la eveniment si pentru ca au acceptat provocarea acestei editii a RUNFEST - Bucharest After9Cross!