Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Experienta electrizanta la Bucharest After9Cross

23.07.2016 Bucharest After9Cross
Foto: Rares Gireada

Vineri seara, 22 iulie, parcurile Titan si Alexandru Ioan Cuza au fost invadate de valuri de lumina cu ocazia Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy, o competitie unica in cadrul sistemului RUNFEST, coordonat de MPG.

Sute de alergatori au luat startul la cursele de noapte desfasurate in jurul lacului IOR, organizate in cadrul acestui eveniment. In tinute stralucitoare si cu accesorii luminoase, vizibile in intuneric, participantii au demonstrat ca ne putem bucura de ore de distractie prin miscare, la racorea noptii si a naturii.

A fost o seara plina de voie buna, de energie pozitiva, in care fiecare a avut ocazia sa alerge in curse de 6 sau 9,5 km, in ritmul propriu, relaxandu-se sau dorind sa cucereasca podiumurile de concurs.

Rezultatele pot fi vazute online pe pagina RUNFEST - Bucharest After9Cross sau prin click aici.

Prima editie a competitiei Bucharest After9Cross a fost sustinuta de Infinity Trophy, in calitate de partener oficial, si de Running Warehouse, partener shop, alaturi de sponsorii oficiali Barilla, nr. 1 in Italia, Isostar, Health Advisors, Wim Bosman, F64, Sanador si de sponsorii Carrefour, Nomasvello, iNES Group, Toortitzi si Gustare Nevinovata. Au sprijinit realizarea evenimentului ProENERG, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Directia pentru Tineret si Sport a Municipiului Bucuresti, Asociatia “Zsolt Gyongyossy, educatie prin sport” si Party Painting. Parteneri de locatie au fost Primaria Sectorului 3 al Capitalei si Centrul Cultural “Casa Artelor”, care ne-au oferit cadrul potrivit pentru a realiza un eveniment reusit.

Sustin spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam Kiss FM, in calitate de partener media oficial al sistemului RUNFEST, alaturi de campionul in recrutarea online eJobs si de Inga Media si Libertatea, cu statutul de parteneri media principali, precum si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Asociatia Ro Club Maraton, Biciclistul, Revista Alerg.ro, Orasulm.eu, Revista Running Mag, IReporter, 4RUN, Edu-news, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, Sportpici, Insport, SportsPlanner, blogurile 188bmp.com, Chineata.ro, Carmenalbisteanu.ro, 6pack.ro, 36fit.com, BikeFm.ro si agentia de bloggeri Kooperativa 2.0.

Va adresam tuturor multe multumiri pentru participare si pentru sustinerea deosebita!