Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Energie si distractie la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon

28.08.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon
Foto: Ovidiu Salavastru

A fost o super editie a crosului din Baneasa, in care ne-am bucurat sa avem sute de concurenti la start cu multa energie, voie buna si dorinta de a se bucura de cursele de alergare in natura!

Evenimentul RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon, sustinut de Barilla si prezentat de Persil, din 28 august, a oferit portii generoase de miscare pe cele 4 trasee de concurs, de la 2,5 km pana la 21 km, croite prin padure pentru toate abilitatile si varstele, pachete atractive de concurs pentru participanti, suprize placute in zona de start, dar si premii generoase. Daca cei mici au putut zburda in voie pe un traseu dedicat lor si cu participare gratuita, cei mari au avut de ales intre trei curse si au avut ocazia sa experimenteze variante diferite de traseu, in functie de pregatirea lor.

Alergatorii isi pot consulta rezultatele si performantele online pe pagina dedicata competitiei sau prin click aici.

In urmatoarele zile, mii de poze realizate de fotografii prezenti la eveniment vor fi publicate in albumele foto pe Facebook RUNFEST.

Va multumim tuturor pentru participare si pentru contributia la acest eveniment frumos si va felicitam pentru realizari!