Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Distractie prin miscare la RUNFEST - Bucharest After9Cross

23.06.2016 Bucharest After9Cross

Peste o luna dam startul unei competitii unice in cadrul sistemului RUNFEST, in care toata lumea se va bucura de o super experienta sportiva, dar si de multa distractie. Prima editie a RUNFEST - Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy in calitate de partener oficial, invita pe 22 iulie 2016 la curse de alergare de seara toti iubitorii de miscare din Capitala.

Locatia Bucharest After9Cross va fi pe malul lacului IOR, in parcul Alexandru Ioan Cuza, fiind schimbata fata de anuntul initial pentru a oferi variante mai atractive pentru amenajarea zonei de Start/Finish si pentru desfasurarea curselor din cadrul competitiei.

Cel mai nou eveniment urban din seria concursurilor RUNFEST le va oferi tuturor amatorilor de distractie prin sport ocazia sa se bucure de o atmosfera deosebita. Concurentii se vor intalni intr-un cadru special pregatit cu multe surse de energie si voie buna, muzica, jocuri de lumini si efecte, purtand costumatii in culori vii si accesorii fosforescente.  

Echipa MPG a pregatit doua curse de alergare, de 6 km si de 9,5 kilometri, ce se vor desfasura in jurul lacului IOR, si la care pot lua parte alergatorii amatori, indiferent de abilitati, incepand cu varsta de 10 ani. Zona de Start/Finish se va afla in fata scenei din parcul Alexandru Ioan Cuza, de unde se va pleca in curse.

Participantii la RUNFEST - Bucharest After9Cross se vor putea pregati de concurs in ritmuri vesele de samba, intr-un spectacol vizual si sonor oferit de membrii Balasa Percussion Group. La eveniment vor avea ocazia sa isi completeze tinutele stralucitoare de seara cu desene fosforescente si sa imortalizeze toate momentele de distractie la Photo corner.

Pasiunea pentru sport si pofta de miscare impreuna cu prietenii, familia si toti cei dragi vor intregi tabloul plin de culoare si lumina al Bucharest After9Cross, sustinut de Infinity Trophy.

Inscrierile sunt deschise online pana pe 19 iulie, pe pagina dedicata evenimentului RUNFEST - Bucharest After9Cross, iar pentru acces direct click aici.

Va asteptam cu muzica, distractie si miscare la... RUNFEST - Bucharest After9Cross!