Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Discount de 15% pentru achizitii online de la Running Warehouse Europe

25.08.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon

 
Running Warehouse Europe, partener shop al sistemului RUNFEST, le ofera o surpriza alergatorilor inscrisi la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, pentru a le facilita  accesul la echipamente de cea mai buna calitate. 
 
Toti concurentii vor beneficia de un voucher online cu discount de 15% pentru achizitia de echipamente si accesorii sportive specializate, avand la dispozitie oferta larga si variata a magazinului online Running Warehouse Europe. Codul de voucher va fi comunicat in momentul ridicarii pachetelor de start si pe e-mail, dupa inchiderea inscrierilor online.
 
Running Warehouse Europe este divizia europeana a Running Warehouse din Statele Unite ale Americii (SUA). Cu peste 30 de branduri, oferte exclusive, transport maritim de zi, transport gratuit pentru comenzile de peste 100 € pentru clientii romani, cu perioada de returnare a produselor in 30 zile pentru transportul maritim, cu garantia pretului redus si un website si un serviciu pentru clienti disponibil in 5 limbi straine, Running Warehouse Europe ofera o experienta de shopping unica pentru toti alergatorii pasionati. 
 
Grabiti-va sa va inscrieti la evenimentul RUNFEST din 2 septembrie, din Padurea Baneasa, pentru a beneficia de surpriza Running Warehouse Europe!