Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Descoperiti jocurile copilariei in... Fuga pe ulita!

10.11.2016 Fuga pe Ulita

Fie ca alergati de placere sau urmariti sa performati cu fiecare cursa, nu trebuie sa ratati startul concursului Fuga pe ulita, ultimul eveniment RUNFEST din acest an, sustinut de Mega Image prin Gusturi romanesti.

Echipa MPG, pusa pe joaca si pe sotii, v-a pregatit un eveniment cu totul special, cu o tematica inedita in zona competitiilor dedicate amatorilor de miscare. Sunteti invitati la o fuga pe ulita in care sunteti provocati sa dati inapoi timpul si sa redescoperiti vremurile copilariei, sa alergati liberi si fara griji, sa radeti si sa va distrati, intr-o atmosfera deosebita, alaturi de cei dragi. Cu alte cuvinte vi s-a pus la cale o aventura vesela si creativa, la finalul sezonului de alergare RUNFEST 2016!

Ne adunam pe 19 noiembrie la ora 09:00, in parcul Herastrau, la peluza de la Roaba de Cultura, in apropiere de Restaurantul Pescarus, unde va asteptam cu voie buna, ritmuri muzicale alese si traineri gata sa va incalzeasca cu antrenamente pentru cursa. Cei care locuiesc in afara localitatii si nu au avut timp sa isi ia pachetul de start in zilele dinaintea cursei, au ocazia sa il ridice de la cortul MPG, din zona de Start/Finish si sa se pregateasca de aventura si distractie.

Startul in competitia RUNFEST - Fuga pe ulita se va da la ora 11:00, in mai multe valuri, la distanta de cateva minute. Fiecare concurent va avea de alergat pe un traseu de 5 kilometri, in decorul frumos de toamna, pe parcursul caruia va regasi cateva surprize pregatite de echipa MPG. Pe traseu, urechile va vor fi gadilate si de cateva piese muzicale interpretate de diferiti artisti, menite sa stimuleze ritmul participantilor.

Dupa prima portiune de alergare va testam agilitatea la unul dintre cele mai amuzante si mai cunoscute jocuri din copilarie: La Sotron! Ce trebuie sa faceti de fapt? In alergare usoara trebuie sa treceti de trei zone in care e desenat sotronul, si trebuie sa topaiti intr-un picior si sa sariti prin fiecare patrat. Fiecare pas va fi marcat si veti primi indicatii de la voluntari. Asa ca, nu trebuie sa va faceti griji daca nu ati mai luat parte la astfel de jocuri.

Continuati alergarea usor prin Insula Trandafirilor si pe langa lacul Herastrau si va pregatiti de Sariturile sprintene peste mai multe randuri din baloti de paie. Cu siguranta ati sarit macar o data parleazul cand erati mici sau sa treceti de diferite obstacole uitate prin curtea bunicilor sau intalnite in drum, fie ca ati crescut la tara, fie in oras. In plus, exista mai multi copii in programul umanitar SPRINTEN care se vor bucura de fiecare pas al vostru, pentru ca prin experienta voastra contribuiti in mod direct si la sustinerea terapiilor de care acestia au nevoie pentru a se putea misca intr-o zi, la fel ca voi.

Daca ati saltat bine pasul mai aveti putin pana la Finish spre care va indreptati tot in alergare. Si daca va intrebati ce e cu randul acela de uriasi care va impiedica sa treceti de linia de Finish, ei bine... mai aveti o provocare peste care trebuie sa treceti: Tara, tara vrem ostasi! Acum, dupa ce ati reusit sa rupeti randurile uriasilor, e momentul sa primiti victoriosi medalia de Finisher si sa intrati in atmosfera relaxanta, sustinuta de ritmuri muzicale in ton cu tematica evenimentului si de show-ul oferit de echipa Balasa Percussion Group.

In zona de Start/Finish veti putea accesa toate facilitatile pregatite de echipa MPG: apa, ceai, bautura energizanta si fructe la punctul de hidratare si alimentare, fasole cu ciolan sau paste Barilla in zona de catering, dar si vin fiert pentru adulti, precum si alte servicii oferite de partenerii si sponsorii evenimentului. Mega Image, sponsorul oficial al competitiei RUNFEST - Fuga pe ulita, va invita la o sesiune de savurare a bunatatilor sub marca Gusturi romanesti.

Toate amintirile acestei curse vor fi imortalizate de fotografi pe traseu, iar alaturi de prieteni puteti da o fuga si la Photo Corner-ul amenajat in zona de Start/Finish pentru a avea cat mai multe amintiri frumoase de inramat.

Inscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST - www.runfest.ro.

Adunati gasca si... haideti la fuga!