Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Demonstrati-va talentul de poet si fiti gata de Fuga pe ulita!

2.11.2016 Fuga pe Ulita

Ne pregatim usor, usor de fuga pentru competitia RUNFEST – Fuga pe ulita, care va avea loc in 19 noiembrie, in parcul Herastrau din Capitala.

Stim ca miscarea ajuta la limpezirea mintii si la aparitia ideilor creative, asa ca dorim sa va provocam la un concurs cu premii foarte atractive, ce contin si multe bunatati produse sub marca Gusturi romanesti, oferite de Mega Image, sponsorul oficial al evenimentului RUNFEST – Fuga pe ulita.

Punem la bataie 3 pachete cu premii bine ‘coapte’ ce constau in:

1. Doua invitatii la competitia Fuga pe ulita si o selectie de produse Gusturi romanesti, din partea Mega Image, impreuna cu un sort de gradinarit „Gusturi romanesti de la gospodari”, accesorizat cu unelte; produsele Gusturi romanesti care se vor regasi in cos sunt: turta dulce cu glazura de bezea, halva simpla, halvita, ceai de menta, dropsuri cu crema de amandine, zacusta de ghebe, o sticla cu ulei de floarea soarelui presat la rece si un borcan cu miere de floarea soarelui.

2. O invitatie la competitia Fuga pe ulita si un voucher pentru servicii de ingrijire si infrumusetare de la Nomasvello, in valoare de 60 euro; 

3. O invitatie la competitia Fuga pe ulita si un pachet cu produse Isostar ce contine o bautura izotonica Fast Hydration Orange (500 ml), un bidon pentru bautura izotonica sau apa, si doua batoane, High Protein 25 si High Energy Multifruits.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs* si pentru a avea sansa de a castiga unul dintre cele 3 premii:

  • Publicati in dreptul anuntului de concurs de pe pagina Facebook Run Fest un comentariu scurt si frumos dar care sa aiba neaparat rima, in care sa folositi cuvintele „toamna”, “fuga” si “ulita”; 
  • Comentariul trebuie postat pana la finalul zilei de marti, 8 noiembrie 2016, pana la ora 23:59. Daca va plac evenimentele RUNFEST, va rugam sa ne sustineti si cu un “like” la pagina Facebook Run Fest si la anuntul concursului.

*Concursul se desfasoara exclusiv pe pagina Facebook Run Fest si este destinat persoanelor care au implinit minim 16 ani.

Castigatorii acestui concurs vor fi desemnati prin Random.org si vor fi anuntati in dreptul anuntului pe pagina Facebook Run Fest in ziua de miercuri, 9 noiembrie, dupa ora 12:00. Inscrierile in concursul Fuga pe ulita se fac online si in mod individual  pe pagina dedicata evenimentului de pe platforma www.runfest.ro in perioada in care acestea sunt deschise, respectiv pana pe data de 16 noiembrie, inclusiv.

Va dorim mult succes!