Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Dati frau liber imaginatiei la RUNFEST - Fuga pe ulita!

29.09.2016 Fuga pe Ulita

Ce ar fi daca ati putea sa lasati liber copilul din voi, sa alerge, sa se bucure, fara nicio piedica, fara griji? Noi ne-am propus sa va dam ocazia sa va bucurati de toate acestea printr-o cursa inedita, antrenanta si distractiva, cu o atmosfera deosebita in care sa redescoperim traditii si gusturi romanesti, care sa inchida intr-un mod creativ si vesel sezonul de alergare marca RUNFEST.

Asadar pe 19 noiembrie 2016, dam startul la Fuga pe ulita, un concurs aflat la prima editie si sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, in calitate de partener oficial. Sunteti invitati, cu mic si cu mare, la o alergare frumoasa de toamna, intr-o cursa necompetitiva, in care va provocam imaginatia cu diferite jocuri si puteti sa profitati din plin de libertatea de miscare. Am pregatit un mix de ingrediente care sa va ofere o experienta deosebita, distractiva si interactiva “audio-olfacto-vizual”.

Traseul cu lungimea de 5 kilometri va fi amenajat pe aleile parcului Herastrau, cu punct de Start in zona Expoflora, urmand ca acesta sa treaca prin Insula Trandafirilor, apoi sa se continue pe Aleea Michael Jackson si pe langa debarcader, oferind pe parcurs o priveliste frumoasa a lacului.

Inscrierile sunt deschise si se fac online pe pagina evenimentului de pe www.runfest.ro. Pana duminica, 9 octombrie, beneficiati de taxa minima de participare in valoare de 65 lei, pentru acces direct click aici.

La RUNFEST - Fuga pe ulita dam frau liber alergarii si imaginatiei!