Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Copiii au curse gratuite la competitia RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon

18.08.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon
Foto: Ovidiu Salavastru

Duminica, 28 august, padurea Baneasa va gazdui o sarbatoare dedicata libertatii de miscare in natura si bucuriei de a face sport in familie, impreuna cu cei dragi. Concursul din seria RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon, sustinut de Barilla si prezentat de Persil, invita la start pe toti iubitorii de alergare, iar pentru cei mici ofera 250 de locuri gratuite la KIDS RACES.

Copiii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani se vor bucura la acest eveniment de participare gratuita, pentru ei fiind pregatit un traseu special cu lungimea de numai 2,5 km, desfasurat la marginea padurii Baneasa, unde pot face miscare fara griji si in siguranta. Pentru a putea participa la cursele gratuite dedicate lor, cei mici trebuie sa aiba cont de membru RUNFEST, astfel ca parintii trebuie sa se grabeasca si sa ii inscrie pe www.runfest.ro, iar apoi sa ii inregistreze in eveniment in pagina dedicata RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon.

Pachetul de participare dedicat concurentilor inscrisi la KIDS RACES din cadrul RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon contine: numar de concurs; cip unic de cronometrare; voucher discount special pentru cumparaturi la Running Warehouse Europe; baton Isostar; produs Solix Kids Multivitamine + Ca si un bidon pentru apa personalizat Solix oferite de Health Advisors; un pachet de biscuiti gustosi de la Toortitzi; medalie de Finisher, dupa incheierea cursei; o portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla, la finalul competitiei; alte produse oferite de sponsori. La acestea se adauga serviciile evenimentului, detaliate in pagina sa de pe www.runfest.ro.

Pentru a primi si un tricou tehnic de concurs personalizat RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon 2016, parintii trebuie sa bifeze aceasta optiune in momentul inscrierii copilului in competitie, precum si marimea articolului de imbracaminte.

Cei mai rapizi pusti vor fi premiati la finalul cursei, in functie de categoria de varsta, iar produsele oferite de sponsori sunt atractive: locul I - pachet Ice Power  ce contine produsele Ice Power kids, Ice Power cold gel si punga Ice Power reutilizabila fie cald sau rece, medalie de podium si diploma; locul II – voucher Running Warehouse Europe in valoare de 25 de euro, medalie de podium si diploma;  locul III - medalie de podium si diploma. Categoriile de varsta premiate la KIDS RACES – 2,5 km sunt: 6-7 ani, 8-9 ani si 10-11 ani.

Va reamintim ca pe 28 august vor avea loc 32 de curse de alergare in padurea Baneasa, impartite in functie de varste si abilitati pe 4 trasee: KIDS RACES - 2,5 km, 6-11 ani; Scurt - 5 km, +12 ani; Standard - 10 km, +14 ani; Epic - 21 km, +18 ani.

Cursele pentru copii sunt sustinute de Itsy Bitsy FM, un post de radio dedicat piticilor si parintilor, care sustine sportul in familie.

Ultima zi de inregistrare la RUNFEST - Bucharest FOX TRAIL Half Marathon este miercuri, 24 august, iar pentru acces direct click aici.

Va asteptam cu mic cu mare la start pentru a ne bucura impreuna de sport in natura la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon!