Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Concursul din Bistrita are o traditie de 11 ani

11.05.2016 Gabriela Szabo RUNFEST
Foto: Alin Ceuca - Photoshutter
Concursul de alergare desfasurat la Bistrita, ce poarta numele celebrei atlete Gabriela Szabo, campioana mondiala si olimpica la atletism, a ajuns in acest an la cea de a XI-a editie, fiind organizat anual cu sprijinul autoritatilor locale. 
 
Pe 7 mai 2016, competitia Gabriela Szabo RUNFEST a atras pasionati de alergare din aproape 70 de localitati din tara, dar si din Republica Moldova, iar la start s-au aflat peste 1.000 de oameni, concurenti si sustinatori.
 
Editia a XI-a a concursului a fost organizata de Primaria Municipiului Bistrita si de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, impreuna cu partenerii tehnici Fundatia PROAM Events si MPG, in colaborare cu Asociatia Judeteana de Atletism Bistrita-Nasaud. 
 
Evenimentul a fost sustinut si de diferiti sponsori si parteneri care au contribuit la succesul sau. Gabriela Szabo RUNFEST, editia a XI-a a beneficiat sprijinul Kaufland Romania, in calitate de partener oficial, si al sponsorilor BCR si Teraplast. Alaturi de ei au fost si Running Warehouse Europe, partener oficial shop, si Isostar, sponsor oficial al sistemului de alergare RUNFEST. Concursul a avut parteneri Hotel Bistrita, Casa Ema, membrii Clubului Sportiv “Cheers” din Bistrita si fotografii talentati de la Photoshutter.
 
30 de voluntari de la Universitatea Babes-Bolyai, prin intermediul Facultatii de Educatie Fizica si Sport, extensia Bistrita, sub coordonarea profesorului Horia Stefanescu si din partea Liceului cu Program Sportiv Bistrita au sprijinit organizatorii si au oferit indicatii utile participantilor pe tot parcursul traseului.
 
Competitia Gabriela Szabo RUNFEST a fost sustinuta de Kiss FM, radioul oficial al RUNFEST, partenerul de recrutare eJobs, campion in recrutarea online din Romania, si postul AS TV Bistrita, partener media principal al evenimentului. 
 
Ne ajuta sa promovam concursurile de pe platforma RUNFEST si sa va informam Inga Media si Libertatea, cu statutul de parteneri media principali, precum si partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Alerg.ro, Biciclistul, 4RUN.ro, Running Mag, Orasulm.eu, Explore Medicine TV, RomaniaPozitiva.ro, Acasa.ro,  Sportivity, Sportlocal, Kooperativa 2.0, SportPici, Chineata.ro, 6pack.ro, 36fit.com, cu sprijinul comunitatii Ro Club Maraton, carora le multumim pentru ca sunt alaturi de noi.
 
Va multumim tuturor pentru contributia adusa evenimentului din Bistrita, pentru sustinere, promovare, dar si pentru participare!