Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Chocolate Box - un finish delicios pentru toti alergatorii!

14.02.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

Prima editie a evenimentului Hot Chocolate Race 10/5 k isi propune sa ofere tuturor participantilor o experienta revigoranta si momente pline de energie si fericire.
 
Fericirea noastra vine din foarte multe directii, fie ca o materializam prin actiuni, prin lucruri sau prin momentele traite impreuna cu cei dragi. Endorfinele produse prin miscare cu siguranta contribuie intr-un mod eficient si consistent la starea noastra de sanatate, de multumire si de... fericire!
 
Noi plusam, pentru a ridica nivelul fericirii, cu un delicios Chocolate Box pe care il vom oferi fiecarui participant inscris in cursa si care a trecut linia de Finish la Hot Chocolate Race 10/5 k!
 
In Chocolate Box veti descoperi o delicioasa bautura preparata din ciocolata calda, o portie de fructe proaspete, precum si diverse sortimente de biscuiti si napolitane garnisite cu un toping savuros de ciocolata.
 
Pentru a va rezerva un loc la startul cimpetitiei dati click aici. Aflati ce servicii si beneficii sunt oferite la cursa si ce v-am rezervat in pachetele de concurs!
 

Pe 8 aprilie facem gasca si ne bucuram de o portie dubla de energie in parcul Herastrau!