Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Campanie pentru copii si parinti activi la Itsy Bitsy FM

12.09.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Itsy Bitsy FM, radioul care sustine RUNFEST KIDS RACES pentru cei mai activi pitici, va invita cu mic si cu mare sa incepeti cautarea ghiozdanului ascuns!

Ramaneti pe frecventa copilariei de luni pana vineri, de la ora 17:00 la ora 21:00 si aflati unde s-a pitit ghiozdanul ghidus. In dimineata urmatoare, sunati in direct la ItsyBitsyNeata, le spuneti lui Itsy si lui Bitsy unde s-a pitit ghiozdanul si castigati un ghiozdan plin cu rechizite: caiet dictando, caiet mate, stilou, penar, creion grafit, set de carioci, gume de sters, set creioane colorate, acuarele, bloc de desen, 2 pensule si rigla.

Itsy Bitsy FM ofera cate 1 premiu pe zi toata luna septembrie 2016 si asteapta telefonul vostru la numarul: 0725.300.700 (numar cu tarif normal). Pentru mai multe detalii despre acest concurs, va rugam sa intrati pe site-ul radioului www.itsybitsy.ro sau dati click aici.

RUNFEST va indeamna sa ramaneti activi si sa va antrenati in aer liber pentru urmatoarele curse de alergare!