Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Bomboane vegane in Chocolate Box

5.04.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K
Foto: Raw Fit Vegan

Vremea se anunta superba, numai buna de alergare si de relaxare in aer liber sambata, pe 8 aprilie. Echipa MPG pune la cale ultimele detalii pentru a va oferi o colectie de amintiri frumoasa la Hot Chocolate Race 10/5 k.

Peste 600 de pasionati de miscare si-au rezervat deja locurile la start, asadar de abia asteptam sa animam parcul Herastrau cu energia si veselia noastra. Si pentru ca tot vorbim despre energie, rezervele trebuie refacute dupa curse, nu-i asa?!

Eforturile alergatorilor vor fi rasplatite cu ispite dulci, la finalul curselor, oferite de Mega Image, partenerul oficial al evenimentului, in Chocolate Box: o delicioasa bautura preparata din ciocolata calda, o portie de fructe proaspete, diverse sortimente de biscuiti si napolitane, garnisite cu un toping savuros de ciocolata.

O alta surpriza vine din partea Raw Fit Vegan care va indulci participantii cu bomboane energizante de origine vegetala, fara zahar, preparate din curmale, nuca de cocos si scortisoara.

In calitate de sponsor al competitiei Hot Chocolate Race 10/5 k, Raw Fit Vegan promoveaza stilul de viata activ si incurajeaza consumul de dulciuri 100% sanatoase. Compania produce numeroase sortimente de prajituri si dulciuri raw vegan, care sunt create natural, fara procesare termica si fara zahar.

Inscrierile in acest eveniment sunt deschise pana miercuri, 5 aprilie, si se fac online pe www.runfest.ro, iar pentru a va inregistra click aici.

Va asteptam sa va bucurati de alergare si de toate surprizele delicioase!