Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Beneficiile participantilor la RACE TO NATURE Trail & Family Run

2.03.2016 RACE to NATURE Trail & Family Run
Foto: Bogdan Coroama
A 2-a editie a crosului de primavara, din seria de concursuri RUNFEST, ofera conditii deosebite de sport si relaxare pentru toata lumea. Locatia de start a RACE TO NATURE Trail & Family Run este plasata intr-o zona pitoreasca, in cadrul Extreme Park, pe malul lacului Cernica, unde participantii au la dispozitie diferite servicii si facilitati: restaurante, parcare, locuri amenajate special pentru relaxare. Totodata, traseele de aventura din parc, cum ar fi tiroliana peste lac, pot fi accesate deopotriva de adulti cat si de copii. 
 
Pe langa starea de bine pe care v-o da iesirea in natura si explorarea padurii Cernica-Pantelimon, echipa MPG va ofera multiple servicii in zona de Start/Finish a evenimentului: puncte de alimentare si de hidratare, cu fructe, glucoza, biscuiti, apa, ceai si cafea; asistenta medicala, garderoba, vestiar, dar si o zona de relaxare pentru concurenti si sustinatorii lor, cu terasa, produse si servicii de catering.
 
Pachetul competitional, in curs de completare, include: 
  • tricoul evenimentului RACE TO NATURE Trail & Family Run; 
  • numar de participare, cu cip de unica folosinta atasat;
  • voucher de discount special Running Warehouse Europe; 
  • baton Isostar;
  • crackers;
  • medalie de Finisher;
  • o portie gustoasa si sanatoasa de paste Barilla, numarul 1 in Italia, in sos Barilla, la finalul cursei;
  • produse oferite de sponsori si parteneri.
De asemenea, cei care vor ramane pana la sfarsitul evenimentului vor participa la o super tombola, in cadrul careia vor avea ocazia sa castige diferite produse si servicii asigurate de sponsorii competitiei. 
 
Atmosfera sportiva va fi intretinuta cu muzica si condimentata de un MC de exceptie, Mihai Pali, care va oferi momente de distractie si voie buna.
 
Lista de beneficii este in continua actualizare, asadar urmariti www.runfest.ro. Inscrierile se fac exclusiv online si sunt deschise pana pe pana pe 13 aprilie a.c., inclusiv.
 
Grabiti-va sa va rezervati un loc la intalnirea cu primavara din padurea Cernica!