Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Beneficiati de taxa minima pana pe 16 iulie

13.07.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Mai sunt inca 7 saptamani pana la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, eveniment aflat la editia a 5-a si programat in 2 septembrie 2017. Traseele din padurea Baneasa vor fi din nou la dispozitia celor care sunt atrasi de cursele de alergare pe teren accidentat cu diferente mici de nivel, pentru relaxare, majoritarea participantilor fiind din Capitala si din imprejurimi.
 
Inscrierile se fac exclusiv online pe pagina dedicata evenimentului Bucharest FOX TRAIL Half Marathon de pe www.runfest.ro. Taxa minima de participare este de 75 de lei si ofera posibilitatea tuturor alergatorilor sa isi asigure din timp un loc la startul cursei, aceasta fiind valabila de la deschiderea inregistrarilor in eveniment pana pe 16 iulie a.c., inclusiv.
 
Ulteriror, taxa va creste progresiv: in perioada 17 iulie - 6 august va fi 89 de lei, apoi va urca la 99 de lei intre 7 si 27 august, iar in ultimele zile de inscriere, respectiv in saptamana evenimentului, va ajunge la 109 lei. Pentru copiii sub 12 ani este rezervata o taxa unica de concurs de 45 de lei, pe toata durata inscrierilor.
 
Nu uitati ca, daca va inscrieti pana pe 16 iulie, aveti sansa de a intra in super tombola si a castiga premii atractive oferite de Mio Technology si echipa MPG. Mai multe detalii despre tombola pot fi accesate aici.
 
Ultima zi de inregistrare la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, precum si de achitare a taxei de participare este 31 august a.c., iar pentru acces direct click aici.
 
Pe 2 septembrie, va asteptam la sa ne bucuram de natura si de alergare in curse relaxante!