Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Autoritatile din Bistrita promoveaza sportul pentru tineri

13.04.2016 Gabriela Szabo RUNFEST

Orasul Bistrita a oferit de-a lungul timpului multi sportivi de valoare Romaniei. Cea mai renumita este Gabriela Szabo, campioana olimpica si mondiala la atletism, care a fost desemnata in 1999 cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei.
 
Pentru a cinsti eforturile sale, autoritatile din Bistrita au organizat in ultimii 10 ani un concurs de alergare ce poarta numele celebrei campioane si care ofera sansa copiilor si tinerilor, dar si adultilor, de a se bucura de cateva ore de miscare in aer liber, participarea fiind gratuita.
 
Pe 7 mai 2016 se va desfasura a XI-a editie a competitiei de alergare Gabriela Szabo RUNFEST, organizata de Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, la care sunt oferite 1.000 de locuri gratuite.
 
„Cea de-a XI-a editie a concursului „Gabriela Szabo” reprezinta o confirmare a faptului ca o idee frumoasa a fost transformata intr-o traditie care face din Bistrita locul unde isi dau intalnirea diferiti sportivi, care aduc astfel un omagiu marii noastre campioane si sportului care a consacrat-o. M-am alaturat Gabrielei Szabo in acest demers si impreuna cu profesori, antrenori, sportivi si multi pasionati de miscare am pus bazele acestui proiect, iar competitia a crescut de la un an la altul si a devenit un eveniment asteptat nu doar de bistriteni ci si de iubitori ai sportului din toata Romania. Suntem mandri sa ne manifestam, si in acest fel, sustinerea fata de miscarea sportiva dar si respectul si recunostinta fata de marea noastra campioana”, a afirmat Ovidiu Teodor Cretu, primarul Municipiului Bistrita.
 
„Gabriela Szabo este un brand atat pentru judetul Bistrita-Nasaud cat si pentru Romania. Cred ca pentru viitorul sustenabil al unei societati este nevoie de modele, iar pentru multi copii din Romania, Gabriela Szabo este un astfel de reper. Am participat la editiile anterioare ale concursului si am vazut sute de copii carora nu le venea sa creada ca o vad pe renumita campioana olimpica in carne si oase. Pentru mine, Gabriela Szabo este un model de vointa si perseverenta care merita urmat si cred ca promovarea personalitatii ei in randul tinerilor este o sansa prin care putem construi Romania de maine!”, a spus Emil-Radu Moldovan, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.
 
Evenimentul are ca parteneri tehnici Fundatia PROAM Events si MPG si beneficiaza de sprijinul Asociatiei Judetene de Atletism Bistrita-Nasaud. 
 
Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro si se fac online pana pe 4 mai 2016, inclusiv.
 
Va asteptam pe 7 mai, la Bistrita, pentru a ne bucura impreuna de miscare in aer liber!