Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Atmosfera energizanta la Bucharest After9Cross

19.05.2016 Bucharest After9Cross

Bucharest After9Cross, cel mai nou eveniment din calendarul RUNFEST, dar si din cel de alergare bucurestean, vine cu multiple beneficii pentru a le oferi tuturor participantilor, concurenti si sustinatori, o atmosfera plina de culoare si de energie.

Intreaga desfasurare de forte din seara de 22 iulie 2016, din zona de Start/Finish, va avea loc in fata scenei din parcul Alexandru Ioan Cuza, de unde concurentii vor pleca in cursele de alergare.

Zona va fi amenajata special pentru o experienta frumoasa si interesanta si va fi dotata cu toate facilitatile pe care le oferim la evenimentele din seria RUNFEST, astfel incat sa aveti o experienta cat mai placuta: punct de informatii si de ridicare a pachetelor; puncte de alimentare si hidratare, cu fructe, dulciuri, apa si bautura Isostar; marcaj pe traseu; cronometrare cu cip MyLaps de unica folosinta; vestiar si garderoba; sesiune de incalzire inainte de curse; diferite servicii oferite de sponsorii si partenerii evenimentului; MC, muzica si spectacol vizual si sonor oferit de Balasa Percussion Group, precum si un Photo corner in care puteti imortaliza momentele deosebite de la eveniment.

Fiecare participant la competitia de alergare pe timp de noapte se va bucura de un pachet de concurs: numar competitional, cip unic de cronometrare MyLaps tip banderola; tricoul personalizat cu un design atractiv si imprimat cu emblema Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy; voucher cu un discount special la cumparaturile Running Warehouse Europe; un baton oferit de Isostar; medalie de Finisher dupa incheierea cursei; dar si alte produse asigurate de sponsori.

Evenimentul de alergare in spatiul verde urban din 22 iulie promite super curse de alergare nocturna, iar la final, sarbatorim pasiunea pentru miscare cu voie buna si distractie pe ultimele hituri ale verii.

Va asteptam sa petrecem impreuna la Bucharest After9Cross!