Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

ATENTIONARE! Ghidul de participare la FOX TRAIL Half Marathon

31.08.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Pentru ca experienta voastra din 2 septembrie la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, eveniment de alergare organizat de MPG, sa fie cat mai frumoasa am pregatit "Ghidul de participare", un document cu informatii utile, pe care va invitam sa il cititi!

Veti afla toate detaliile utile legate de zona de Start/Finish, serviciile oferite in cadrul evenimentului si de cursele de alergare. Documentul il puteti gasi pe pagina competitiei Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, in coloana din dreapta, sau accesa direct prin click aici.

ATENTIONARE! INFORMATII IMPORTANTE!

Potecile care formeaza traseul de alergare au fost curatate, marcate, iar rutele au fost igienizate. Totodata, s-au luat masuri pentru identificarea si eliminarea cuiburilor de viespi gasite pe traseele de concurs sau in apropierea lor.

Cu toate acestea, adresam rugamintea participantilor care vor alerga si care stiu ca au alergii la intepaturi de viespi si albine, sa isi ia masuri de siguranta, respective sa aiba asupra lor medicamentatia recomandata de medici in aceste situatii! De asemenea, va recomandam sa nu utilizati produse cosmetice care au miros foarte puternic (ex: parfumuri).

In cazul in care vor aparea astfel de situatii si aveti reactii alergice, va rugam sa anuntati rapid primii voluntari pe care ii identificati pe traseu sau sa sunati la numerele de urgenta inscriptionate pe numarul vostru de concurs. Echipele vor fi gata sa intervina si sa va transporte la ambulanta amplasata in zona de Start/Finish a evenimentului din 2 septembrie, din padurea Baneasa. Echipajul medical de pe ambulanta este pregatit sa intervina in astfel de situatii de urgenta!

Zona de Start/Finish a evenimentului se afla amplasata la marginea padurii Baneasa, pe Aleea Privighetorilor, din fata Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”.

Totodata, va rugam sa consultati programul concursului si sa va alocati timp suficient pentru a ajunge la eveniment cu minim 30 de minute inainte de ora afisata pentru cursa in care veti lua Startul! 

Va asteptam sa ne bucuram impreuna de o zi in natura si va dorim mult succes!