Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

ANUNT: RACE TO NATURE Trail & Family Run se AMANA!

27.05.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

Evenimentul RACE TO NATURE Trail & Family Run se va amana din cauza conditiilor nefavorabile desfasurarii curselor de alergare. 

Cu toate ca echipa noastra a facut toate demersurile pentru ca evenimentul sa poata avea loc, va anuntam ca editia a 3-a a RACE TO NATURE Trail & Family Run, care urma sa se desfasoare duminica, 28 mai 2017, se va reprograma.

Decizia echipei de organizare are la baza urmatoarele aspecte:

1. Traseul este in acest moment puternic afectat de precipitatiile care au cazut pe parcursul zilei de sambata, 27 mai 2017, si care au fost abundente. In conditiile in care in cursul zilei de sambata s-a desfasurat in aceeasi zona si pe trasee similare evenimentul de ciclism La Broaste, din seria Riders Club, cu peste 500 de participanti la start, iar vremea este in continuare instabila, practicabilitatea traseului este compromisa. Desi echipa tehnica, una dintre cele mai experimentate echipe din tara, a facut incercari de a devia traseele concursului in zone mai potrivite, aceste modificari nu au adus imbunatatiri semnificative, majoritatea optiunilor fiind afectate in egala masura.

2. Interventiile in caz de urgenta nu se pot efectua in mod corespunzator in conditiile actuale ale traseului. Drumurile utilizate pentru accesul si transportul celor care ar putea suferi accidentari sunt afectate puternic si prezinta riscul ca mijloacele auto de interventie sa ramana impotmolite si sa nu poata acorda primul ajutor.

3. Zona de start unde sunt localizate serviciile oferite pe durata evenimentului tuturor participantilor si insotitorilor acestora a fost si ea afectata de ploi si nu ofera confortul necesar si o petrecere placuta a timpului liber in natura.

4. Parcarea cat si drumul de acces catre aceasta sunt destul de afectate, in conditiile actuale masinile riscand sa ramana impotmolite, mai ales in situatia in care se anunta ca ploile vor cadea in continuare in zona.

Evenimentul RACE TO NATURE Trail & Family Run va fi reprogramat pentru o data ce va fi anuntata in scurt timp pe www.runfest.ro. Aceasta va depinde de avizele necesare si de disponibilitatea tuturor partenerilor si sponsorilor implicati: asistenta medicala, comunicatii de urgenta, transport cu ajutorul camioanelor si logistica, servicii de catering, prezenta reprezentantilor sponsorilor, securitate, furnizori de apa, energie, salubritate, asistenta tehnica s.a.m.d.

 

Va multumim pentru intelegere si va asteptam la urmatoarele evenimente RUNFEST!