Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Am energizat Bucurestiul la maxim la URBATLON 2017!

24.06.2017 URBATLON Bucuresti
Photo by: Janos Cherestes

Soare, muzica, tone de energie si de voie buna si muuulta distractie! A fost o editie fantastica a cursei cu obstacole de la Arena Nationala si din Parcul Lia Manoliu.

Peste 500 de concurenti au participat la cea mai energizanta cursa cu obstacole a verii, in care au avut parte de o experienta inedita, plina de andrenalina si de provocari ce le-au testat limitele fizice si pofta de distractie: URBATLON!

La editia a 4-a a URBATLON, participantii s-au bucurat de o cursa de alergare pe un traseu de 5 kilometri si au trecut prin 9 probe sportive cu mai multe obstacole: Green Trail; Labirintul by eJobs; Work & Fun by World Class; Asaltul Arenei by MPG; Jump & Fun by Toortitzi; Blocaj in trafic by Kiss FM; Piramida by URSUS; Run like a Champ; Follow the leader by Divertiland. Energizanta cursa s-a incheiat cu o baie de spuma racoritoare oferita de Carousel Events si Divertiland, inainte ca fiecare dintre alergatori sa treaca zambind linia de Finish!

Toti concurentii care au finalizat cursa s-au bucurat de o binemeritata medalie de Finisher! Ursus a racorit participantii si audienta cu doze de bere Ursus Cooler, iar pastele Barilla, nr 1. in Italia, au ajutat la refacerea puterilor dupa acesta experienta solicitanta.

In cadrul super tombolei, organizate cu sprijinul sponsorilor si al partenerilor RUNFEST, 9 concurenti au avut ocazia sa castige premii:

  • 5 pachete cu produse alimentare eco-vegane de la CANAH – Silviu Grosu, Cristian Tanase, Ionelia Eremia, Stefan Hacman si Mihail Alexe;
  • 1 abonament Gold de o luna la World Class – Adrian Gabriel Dudu;
  • 2 bratari MiVia Essential 350 oferite de Mio Technology – Cristian Alexandrescu si Dragos Iacob;
  • 1 ceas MiVIa 350 Run oferite de Mio Technology – Anatolie Paladi.

Au intretinut atmosfera de Sportainment cu ritmuri alerte membrii Balasa Percussion Group. Participantii s-au bucurat si de un training special condus de Horatiu Dumitrescu, Personal Training Manager la World Class.

Rezultatele competitiei pot fi gasite pe platforma RUNFEST - www.runfest.ro, pe pagina dedicata evenimentului. In curand, sute de poze de la URBATLON 2017 vor fi publicate in albume pe pagina Facebook RUNFEST. Va asteptam cu likes & shares!

Va multumim tuturor pentru ca ati participat la editia a 4-a a URBATLON! You rock!