Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Alergatori din diferite orase au cucerit podiumurile de la Bistrita

9.05.2016 Gabriela Szabo RUNFEST
Foto: Anton Nagy - Photoshutter
Participantii la Gabriela Szabo RUNFEST, editia a XI-a, au beneficiat de un pachet de eveniment care a inclus numarul de concurs de care a fost atasat cipul electronic de cronometrare, tricoul competitional, un voucher cu discount special de la Running Warehouse Europe, un baton energizant Isostar, dar si medalia de Finisher oferita concurentilor la finalul cursei. 
 
Cei mai rapizi alergatori au fost rasplatiti cu premii in bani, in valoare totala de 14.000 de lei, oferite de Primaria Municipiului Bistrita, dar si cu medalii, cupe si diplome. 
 
La cursa Open de 8 kilometri, podiumul de concurs la masculin a fost ocupat de Maxim Raileanu din Chisinau, clasat pe locul I si care ajuns la Finish in 26 de minute si 33 de secunde, de Ionut Marius Dumitru din Ploiesti, pe locul al II-lea si Rares Miklos din Sighisoara, pe locul al III-lea. La feminin, Madalina Florea din Sighisoara a ocupat locul I pe podium, finalizand cursa in 29 de minute si 42 de secunde, urmata de Iulia Melinda Zudor din Medias si de Ana Hecico din Baia Mare.
 
Bogdan Motogna din Bistrita a fost cel mai rapid alergator pe traseul de 4 kilometri cu un timp de 12 minute si 51 de secunde, iar Cosmin Constantin Nisioiu din Campulung Moldovenesc a realizat traseul de 2 kilometri in numai 7 minute si 4 secunde. Recordul de varsta a fost de 65 de ani fiind atins de Ioan Andresi, care a primit o diploma speciala in urma finalizarii cursei de 8 kilometri.
 
Rezultatele inregistrate de concurenti la Gabriela Szabo RUNFEST, in Bistrita, sunt afisate online pe pagina dedicata evenimentului de pe www.runfest.ro, iar pentru accesare click aici.
 
In cadrul sistemului RUNFEST, membrii pot beneficia de 5 evenimente in format unic si variat, pagini personale, niveluri de abilitate, acces rapid la informatii si inscrieri in competitii, statistici si clasamente, dar si de posibilitatea de a descarca diploma de concurs.
 
Va multumim tuturor pentru ca ati luat parte la acest concurs frumos si va felicitam pentru reusitele deosebite!