Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Alergare nocturna cu „look” multicolor si accesorii luminoase

18.07.2016 Bucharest After9Cross

Pe 22 iulie va asteapta o experienta pur si simplu electrizanta la RUNFEST - Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy, in care veti avea parte de o portie dubla de distractie! Pregatirile pentru eveniment au intrat pe ultima suta de metri si ne-am propus sa va dezvaluim cateva surprize.

Zona de Start/Finish va fi amenajata in fata scenei de langa lacul IOR, din parcul Alexandru Ioan Cuza, din Capitala. La start veti gasi corturile echipei MPG si ale partenerilor evenimentului, unde veti primi informatii si va veti putea ridica pachetele de concurs – pentru cei care nu le-au putut lua in timp util, din afara Bucurestiului, dar si alte servicii precum alimentare si hidratare si asistenta medicala.

Cum ne-am propus sa luminam parcul Alexandru Ioan Cuza odata cu lasarea serii, concurentii vor trebui sa aiba o aparitie cat mai stralucitoare in intuneric! O echipa de artisti de la Party Painting va imbogati „look-ul” alergatorilor cu picturi faciale cu tematica exotica. Tricoul cu emblema RUNFEST - Bucharest After9Cross, oferit de Infinity Trophy, imprimat in nuante fluorescente si accesoriile luminoase, pregatite in pachetul de participare, va vor completa tinuta electrizanta. Desigur, fiecare participant este liber sa se accesorizeze cu alte elemente fosforescente dupa bunul plac.

Un Photo Corner va fi special amenajat in locatia de Start/Finish, iar fotografii talentati prezenti la eveniment va vor imortaliza momentele de distractie. Ne vor sustine cu sute de poze de la Start/Finish Matei Moroldo si Catalin Tutunaru, doi fotografi care fac parte din echipa F64, partener in cadrul competitiei. F64, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania, detine cel mai mare magazin de profil pe piata locala de comert electronic.

Totodata, participantii se vor bucura de o sesiune de training inainte de competitie sustinuta de Horatiu Dumitrescu, Personal Training Manager la World Class. Asadar, atmosfera va fi una deosebita si plina de energie in zona de start, iar ritmul alert va fi sustinut de membrii Balasa Percussion Group.

Inscrierile la RUNFEST - Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy, mai sunt deschise pana marti, 19 iulie, inclusiv, asadar grabiti-va sa rezervati un loc la start pe www.runfest.ro, in pagina competitiei.

Kit-urile de concurs pot fi ridicate de la sediul MPG miercuri, 20 iulie, si joi, 21 iulie, iar pentru a afla programul si detaliile click aici.

Accesul in zona de Start/ Finish pentru evenimentul RUNFEST - Bucharest After9Cross se face pe 22 iulie, incepand cu orele 19:00, din str. Liviu Rebreanu, de la intersectia cu str. Campia Libertatii, iar intrarea este cea de pe partea dreapta, pe sensul de mers catre statia de metrou Titan. Punct de reper este  elementul de decor „Globul pamantesc” amplasat la intrare, pe alee.

Va asteptam pe 22 iulie sa va bucurati de o experienta electrizanta!