Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Alergare, joaca si multa veselie

27.11.2017 Fuga pe Ulita

Cursele de alergare, jocurile din copilarie, energia pozitiva transmisa de concurenti, momentele de veselie si amintirile noi au facut din cea de a 2-a editie a concursului Fuga pe ulita un eveniment de exceptie!
 
Concursul desfasurat sambata, 25 noiembrie, organizat de MPG si sustinut de Mega Image prin Gusturi romanesti, a avut peste 600 de persoane la start care s-au bucurat de miscare in parcul Herastrau. Cu o tematica amuzanta si relaxanta, competitia a incheiat acest an din seria RUNFEST intr-un mod dinamic si plin de optimism. 
 
Scopul a fost sa ne bucuram in voie de alergare, alaturi de familie, prieteni si colegi, dar si sa ne aducem aminte de jocurile mai vechi si simple ale copilariei, care ne tineau mai toata ziua afara: La Sotron concurentii au topait intr-un picior prin fiecare spatiu marcat; apoi au avut ocazia sa se bucure de Sariturile sprintene peste mai multe randuri din baloti de paie; iar inainte de a trece linia de Finish s-au straduit sa rupa randurile uriasilor la Tara, tara vrem ostasi
 
Fiecare a primit o medalie de Finisher dupa incheierea cursei si a profitat de atmosfera relaxanta, sustinuta de ritmuri muzicale in ton cu tematica evenimentului si de show-ul oferit de echipa dinamica a Balasa Percussion Group, dar si de o sesiune de degustare a bunatatilor oferite de Mega Image sub marca Gusturi Romanesti.
 
Momentele surprinse de fotografi pe traseu dar si la Photo corner amenajat in cadrul evenimentului Fuga pe ulita se regasesc in sute de poze publicate pe pagina Facebook RUNFEST:
Filmul oficial al evenimentului Fuga pe ulita a fost realizat de echipa Invid Films si se regaseste pe Facebook RUNFEST - click aici.
 
Va multumim pentru ca ati facut sport alaturi de noi si va felicitam pentru rezultate! Ne revedem cu drag in 2018!