Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Alearga la Fox Trail, iar Persil te premiaza!

21.08.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Pentru ca ne dorim ca amintirea participarii la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017 sa fie una  speciala, ne-am gandit sa-ti facem o surpriza, prin organizarea unui concurs cu un premiu consistent. Concursul cu premii Alearga la Fox Trail si Persil te premiaza a debutat pe 21 august si se va incheia pe 27 august 2017, iar marele premiu consta intr-un smartphone Samsung Galaxy S8, oferit de Henkel Romania.

Extragerea va fi aleatorie si va avea loc pe baza listei de participanti continand numele alergatorilor ce au efectuat inscrierea si plata taxei de participare la evenimentul Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017 in perioada 21 - 27 august.
Pentru selectarea castigatorilor se va utiliza platforma www.random.org, iar extragerea se va face in prezenta unui reprezentat din partea MPG, la sfarsitul perioadei dedicate desfasurarii concursului. Numele castigatorului va fi comunicat luni, 27 august 2017, dupa ora 16:00, in dreptul postarii concursului de pe pagina oficiala Facebook RUNFEST.
 
Regulamentul concursului este disponibil in format electronic aici, precum si la sediul MPG, in format print.
 
Te asteptam sa te inscrii la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, din 2 septembrie, iar daca esti cel mai norocos, te premiem!