Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Albumele foto si filmul RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon sunt online

31.08.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon
Foto: Rares Gireada

Sutele de zambete la trecerea liniei de Finish, bucuria de a zburda in padure a celor mici, momentele de incordare si rezistenta de pe potecile padurii pe fetele celor mari sau mandria tuturor de a purta medalia! Toate acestea au fost surprinse in miile de poze realizate de fotografii talentati la crosul RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon, sustinut de Barilla si prezentat de Persil, pe 28 august, carora le multumim pentru efort si sustinere.

Albumele foto au fost incarcate pe Facebook RUNFEST si le gasiti la urmatoarele link-uri:

Le multumim membrilor echipei Persil pentru implicarea in competitie si pentru pozele frumoase realizate la Photo Corner by Persil, amenajat intr-un cadru idilic, in cadrul evenimentului sportiv.

Filmul oficial al crosului RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon a fost realizat de membrii echipei Invid Films si a fost publicat pe pagina evenimentului de pe www.runfest.ro, pe Facebook RUNFEST dar si pe Youtube.com si il puteti viziona direct prin click aici.

Va multumim tuturor pentru participare, implicare si pentru contributia la o editie de succes a crosului din Baneasa!