Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

9 probe atletice va testeaza pofta de adrenalina

11.05.2017 URBATLON Bucuresti

In acest an, am pregatit noi surprize care sa va stimuleze apetitul pentru distractie prin miscare la super aventura urbana din 24 iunie. La URBATLON 2017, echipa MPG si partenerii sai au pus la cale cateva obstacole interesante menite sa va ofere o experienta inedita, sa va testeze dorinta de autodepasire.

Pe un traseu de 5 kilometri desfasurat pe inelul exterior al Arenei Nationale, din Capitala, dar si in interiorul maretului stadion, vor fi construite 9 probe sportive prin care va trebui sa treceti, iar distanta dintre acestea se parcurge in alergare. Cursa va incepe cu o proba inedita, in care va sunt puse la incercare limitele fizice, dar si abilitatile de concentrare, printr-o serie dinamica si rapida de exercitii demna de Green Trail. Odata depasit primul obstacol urmeaza provocarea Labirintului by eJobs, unde salturile sprintene va vor fi de mare folos si veti continua cu seturi de sarituri si slalomuri la Work & Fun by World Class. Usile se vor deschide larg pentru a admira grandoarea locatiei si a parcurge seria de trepte la Asaltul Arenei by MPG, ca apoi dupa o alergare usoara sa topaiti la Jump & Fun by Toortitzi. E timpul pentru un serios Blocaj in trafic si o escaladare in forta a Piramidei. Urmeaza alte probe noi si va indemnam sa fiti cu ochii in patru pentru a nu rata niciun moment: Run like a Champ si Follow the leader. Si, nu uitati, sa zambiti si sa va bucurati din plin. Finalul va fi mega spumos! Fotografii vor fi atenti la tot pasul pentru a surprinde toate momentele energice, amuzante si interesante ale  URBATLON 2017.

Va punem la incercare corpul, mintea si spiritul, iar la final veti avea satisfactia ca ati trait o experienta deosebita si distractiva de neuitat!

Grabiti-va sa va rezervati un loc la startul aventurii urbane cu pretul minim de participare, de 75 lei, valabil pana duminica, 21 mai! Pentru inscrieri accesati pagina competitiei de pe www.runfest.ro sau direct prin click aici.

Va asteptam cu un cocktail exploziv de energie la editia a IV-a a URBATLON!