Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

6 din 10 romani sunt fericiti la job

7.12.2016 Fuga pe Ulita

Sondajul face parte din campania #HappyLaJob si s-a desfasurat online pe platforma eJobs.ro, cu obiectivul de a afla cat de fericiti sunt romanii la job. Peste 123.000 de romani, atat angajati, cat si antreprenori, directori de companii sau bloggeri din toata tara, si-au declarat nivelul de fericire prin raspunsuri la o serie de intrebari in perioada octombrie-noiembrie 2016.

Chestionarul #HappyLaJob a pornit cu intrebarea „Esti Happy?”, la care 65% dintre participanti au raspuns pozitiv. Multumirea la locul de munca a fost insa evaluata prin intermediul a cinci piloni principali ai fericirii in viata profesionala: pasiunea, onestitatea, echilibrul dintre viata personala si cea profesionala, impactul activitatii in cadrul companiei si evolutia in cariera.

●     Pasiune: „Ia te uita, ai ajuns la sfarsitul zilei! Dar… ai pus macar un pic de pasiune in ce-ai facut azi?” - 68% dintre respondenti s-au declarat pasionati de jobul lor si au confirmat ca pun pasiune in ceea ce fac in fiecare zi.

●     Onestitate: „Stii cum e cu minciuna si picioarele ei scurte. Iti place cat de <<pe bune>> sunt lucrurile la jobul tau?” - 56% dintre participanti simt ca au parte de transparenta la locul de munca.

●     Echilibru: „Reusesti sa-mparti cu maiestrie orele la job, ca sa-ti ramana si pentru acasa?” - 63% dintre respondenti spun ca reusesc sa atinga un echilibru sanatos intre viata personala si cea profesionala.

●     Impact: „A fi sau a nu fi... doar un angajat. Simti ca iti lasi amprenta la locul de munca prin ce faci?” - 70%, cel mai mare procent din intregul sondaj, simt ca munca lor face diferenta in companie sau in societate, intr-un fel sau altul.

●     Evolutie: „Hai sa facem cunostinta cu tine peste 5 ani. Te vezi tot la acelasi loc de munca?” - 46% considera ca au locul si oportunitatile necesare pentru a evolua la job.

Pentru a vedea toate rezultatele campaniei, te invitam sa intri aici.

„Fericirea la job este atunci cand e duminica seara si nu te gandesti cu tristete ca a doua zi trebuie sa te duci la birou. Dar nu numai. Este o combinatie intre a fi cu adevarat pasionat de ceea ce faci, a face in fiecare zi ceva care conteaza, a avea oportunitati sa ajungi mai sus pe scara ierarhica si, in acelasi timp, a mentine o viata personala echilibrata, fara a lasa jobul sa-ti fure din timpul pentru hobby-uri”, spune Laura Chiculita, Chief Marketing Officer - eJobs Romania.

In ansamblu, 26% dintre respondenti s-au declarat in totalitate fericiti la locul lor de munca, din toate punctele de vedere, in timp ce mai putin de 10% dintre participantii la sondaj au raspuns negativ la toate intrebarile. Dintre cei care spun ca se bucura de echilibru intre viata personala si cea profesionala, 4 din 10 mentioneaza ca isi doresc sa poata avea un impact mai mare in companie sau in societate prin munca lor.

Campania „#HappyLaJob: Un demers pentru fericire-n Univers”, derulata de eJobs, face parte dintr-o initiativa strategica ampla pentru cresterea nivelului de fericire fata de viata profesionala din Romania. eJobs a ridicat o intrebare in jurul careia graviteaza multe decizii, atitudini si actiuni din viata de zi cu zi si din cariera si anume daca „Esti fericit?”. eJobs.ro propune aproape 30.000 de joburi celor care raspund negativ sau care ar vrea sa fie mai multumiti de locul lor de munca.

Despre eJobs:

Lansata in 1999, eJobs este astazi cea mai mare platforma de recrutare online din Romania, cu un numar de peste 3,3 milioane de profesionisti conectati la piata muncii si aproape 30.000 de joburi active in orice moment. eJobs Group face parte din grupul Ringier Romania, membru Ringier AG.

Va uram sa va aveti parte de multa fericire atat in viata personala cat si la job!