Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

4 trasee variate si 34 de curse pentru toata lumea

28.03.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

Competitia RACE TO NATURE Trail & Family Run deschide pofta de testare a abilitatilor pe teren denivelat, dar totusi fara diferente mari de nivel, si propune 4 trasee variate alergatorilor. 
 
Astfel, pe 28 mai 2017, copiii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani vor putea concura pe un traseu de 2,5 kilometri, iar cei de peste 12 ani si adultii aflati la inceputul curselor de alergare se vor putea bucura de miscare in tura de 5 km, fiind incadrati la nivel 3 Amatori. Toti participantii cu varste de peste 14 ani pot alege cursa de 10 km, unde sunt curse competitive pentru Nivel 2 si 3 Amatori, feminin si masculin.
 
Proba de semimaraton, de 21 km, dedicata celor care vor sa isi testeze si sa isi demonstreze rezistenta pe distante lungi, e accesibila tuturor participantilor care au implinit 14 ani, de la nivelele 1 Elite si 2 Amatori, feminin si masculin. In primele zile de la lansare este valabila taxa minima de 75 de lei de persoana, la care iubitorii de miscare se pot inscrie pana pe 23 aprilie. Dupa aceasta data taxa creste la 89 de lei, iar ulterior va ajunge la 99 de lei. In ultima zi de concurs, pretul de concurs va ajunge la 119 lei. Copiii beneficiaza de un pret unic de 45 de lei de persoana pe intreaga perioada dedicata inregistrarii.
Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro, pana pe 24 mai, iar pentru a va inregistra click aici.
 
Dati de stire prietenilor si colegilor ca urmeaza o super aventura in mijlocul naturii si aveti ocazia sa va bucurati de o experienta frumoasa.
 
Echipa MPG va asteapta cu energie si Sportainment la Start!