Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

350 de copii vor participa gratuit la KIDS RACES RUNFEST cu sprijinul Ion Tiriac Foundation

17.03.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run

350 de copii, cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, sunt invitati sa participe gratuit la KIDS RACES RUNFEST din cadrul evenimentului RACE TO NATURE  Trail & Family Run, care va avea loc pe 17 aprilie la Cernica. Cursele pentru cei mici sunt sustinute de Ion Tiriac Foundation, in calitate de partener oficial.

Ion Tiriac Foundation s-a nascut din dorinta domnului Ion Tiriac de a contribui la dezvoltarea sportului si la incurajarea practicarii acestuia in randul copiilor si al tinerilor din Romania. Misiunea principala a fundatiei este de a promova importanta practicarii sportului pentru un corp si o minte sanatoase, activitate care dezvolta fairplay-ul, etica, spiritul de echipa, perseverenta si ambitia, caracteristici esentiale unui caracter puternic. Activitatile fundatiei sustin, de asemenea, societatea in ansamblul sau, oferind suport persoanelor aflate in situatii dificile de viata.

Pe 17 aprilie, toti pustii care se vor alinia la start, pentru a lua parte la KIDS RACES RUNFEST by Ion Tiriac Foundation, vor avea bucuria sa o aiba alaturi pe Gabriela Szabo, campioana olimpica si mondiala la atletism, care sustine in acest fel miscarea in randul copiilor pentru o viata sanatoasa si un spirit deschis si prietenos.

Cei mici au la dispozitie curse desfasurate pe 2 trasee de concurs diferite. Astfel, cei cu varste intre 6 si 7 ani vor putea alerga pe un traseu de un kilometru, special amenajat in perimetrul Extreme Park Cernica. Pentru copiii cu varste intre 8 si 11 ani este disponibil un traseu de 2 kilometri, realizat tot in cadrul parcului de aventura, astfel incat tura de alergare sa fie una placuta si distractiva. Totodata, KIDS RACES RUNFEST by Ion Tiriac Foundation vor beneficia de consultanta tehnica din partea antrenorului emerit Zsolt Gyongyossy, prin Asociatia Club Sportiv „ZSOLT GYONGYOSSY, educatie prin sport” care asigura un know-how de nivel international.

Copiii inscrisi in competitie vor primi pachetul de concurs ce include: tricou personalizat cu emblema KIDS RACES RUNFEST by Ion Tiriac Foundation; numar de concurs personalizat, cu cip de cronometrare atasat; voucher cu discount oferit de Running Warehouse Europe; crackers; medalie de Finisher, dupa incheierea cursei; o portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, ce va fi acordata la finalul concursului.

Zona de Start/Finish va fi amenajata intr-o locatie pitoreasca din cadrul Extreme Park Cernica, in apropierea lacului, dar cu acces la diferite facilitati pentru toti participantii, fie concurenti sau sustinatori.

Inscrierile sunt deschise si se fac exclusiv online pana pe 13 aprilie inclusiv, pe pagina evenimentului, iar pentru inregistrare click aici.

Va asteptam sa dam impreuna startul aventurii de primavara in natura!