Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

3 bratari MiVia™ la tombola de la Hot Chocolate Race

1.04.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

La Hot Chocolate Race 10/5 k aveti ocazia sa alergati, sa va distrati alaturi de cei dragi, sa dansati, sa creati amintiri frumoase si... sa castigati si premii!

La finalul curselor, toti cei care au concurat vor avea ocazia sa castige una dintre cele trei bratari MiVia Essential 350 la tombola care se va organiza in cadrul evenimentului. Acestea sunt oferite de Mio Technology si MiVia™, sponsori ai competitiilor RUNFEST.

In urma extragerii aleatorii, premiile se vor acorda pe loc persoanelor anuntate. Acestea trebuie sa fie prezente la tombola si sa vina imediat ce si-au auzit strigat numele si sa arate organizatorului numarul de concurs de la cursa Hot Chocolate Race 10/5 k.

MiVia Essential 350 este primul model de bratara fitness din lume pentru monitorizarea activitatii cu senzor EKG pentru citirea pulsului si tehnologie NASA EMD incorporata. NASA foloseste aceasta tehnologie pentru a anticipa micile schimbari ale rotatiei si revolutiei Pamantului afectate de fenomenele naturale, cum ar fi mareele si cutremurele. Tehnologia este utilizata pentru prima data pe un dispozitiv purtabil si ajuta la functionarea optima a indicelului de sanatate si a activitatii de masurare a respiratiei, caracteristici atat de necesare pentru activitatea unui sportiv.

Mio Technology si MiVia™ vor acorda premii la fiecare tombola organizata de la finalul urmatoarelor evenimente: Hot Chocolate Race 10/5, RACE TO NATURE Trail & Family Run, URBATLON, Bucharest After9Cross, Bucharest Fox Trail Half Marathon si Fuga pe Ulița.

Inscrierile la Hot Chocolate Race 10/5 k sunt deschise pana pe 5 aprilie si se fac exclusiv online pe www.runfest.ro.

Mobilizati gasca, inarmati-va cu multa energie si pregatiti-va de miscare!